Європейська угода щодо екіпажів транспортних засобів, що виконують міжнародні автомобільні перевезення

Дата підписання: 01.07.1970

Дата приєднання України: 07.09.2005

Розроблення правил, якi б регулювали певнi умови прийняття на роботу в галузi мiжнародного автомобiльного транспорту вiдповiдно до принципiв Мiжнародної органiзацiї працi, i спiльного прийняття певних заходiв для забезпечення додержання таких правил

  • Ця Угода застосовується на територiї кожної Договiрної Сторони до всiх мiжнародних авт..перевезень, що викон. будь-яким транспортним засобом, зареєстрованим на територiї зазначеної вище Договiрної Сторони або на територiї будь-якої iншої Договiрної Сторони.
  • положення цiєї Угоди застосовуватись до водiїв, якi викон. мiжнароднi автомобiльнi перевезення на транспортних засобах, зареєстрованих в iншiй Договiрнiй Сторонi або державi, яка не є Договiрною Стороною.
  • Для транспортних засобiв, у тому числi, залежно вiд обставин, причепiв або напiвпричепiв, дозволена максимальна вага яких не перевищує 7,5 тонни — 18 рокiв; для iнших транспортних засобiв- 21 рiк,
  • Перiод керування мiж двома будь-якими перiодами щоденного вiдпочинку або мiж щоденним перiодом вiдпочинку й щотижневим перiодом вiдпочинку, не повинен перевищувати 9 год. Вiн може бути збiльшений двiчi протягом будь-якого одного тижня до десяти годин.
  • здiйснює постiйний контроль перiодiв керування, годин iншої роботи й перiодiв вiдпочинку, використовуючи всi документи, що знаходяться в його розпорядженнi, наприклад особовi контрольнi книжки.

У разi виявлення будь-якого порушення цiєї Угоди воно вживає негайних заходiв для його усунення й недопущення його повторення, наприклад шляхом змiни графiкiв роботи й маршрутiв.








Дата добавления: 2014-12-14; просмотров: 744;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.005 сек.