НАТАЛІЯ БАЗИЛЕВИЧ

Раді директорів ВАТ «Факторія»

Ми підписали лист — зобов'язання на здійснення аудиторської перевірки ВАТ «Факторія» станом на 31 грудня 200Хр., що додається, звіту про фінансові результати, звіту про рух грошових коштів, звіту про власний капітал, примітки до фінансової звітності за рік, що закінчився на вказану дату. Відповідальність за цю фінансову звітність несе керівництво компанії.

У Міжнародних стандартах аудиту вимагається, щоб ми планували та здійснювали аудиторську перевірку для отримання достатньої впевненості щодо того, чи фінансова звітність не містить суттєвих викривлень. Під час аудиторської перевірки проаналізовано принципи бухгалтерського обліку, які використовуються підприємством, а також здійснено оцінку загального подання фінансової звітності. Як зазначено в наступному абзаці, нам не вдалося здійснити аудиторську перевірку для отримання достатньої впевненості щодо того, чи фінансова звітність не містить суттєвих викривлень.

Ми не спостерігали за інвентаризацією запасів станом на 31 грудня 200Хр., тому, що вона відбулася до того, як ми отримали замовлення на аудит компанії. Через характер записів компанії ми не змогли застосувати інші аудиторські процедури для перевірки кількості запасів. Запаси, відображені в наданому балансі, складають приблизно 45 % всіх активів компанії станом на 31 грудня 200Хр.

Внаслідок важливості проблеми, що обговорювалася в попередньому абзаці,ми не надаємо висновку про фінансову звітність ВАТ «Факторія».

15 березня 200хр.

Аудиторська фірма»Експерт «м.

Київ, Україна

/підпис/ ПІБ керівника

НАТАЛІЯ БАЗИЛЕВИЧ

 

 








Дата добавления: 2014-12-13; просмотров: 604;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.