Встановлення пам’яті і карт розширення

Модулі пам'яті використовують спеціальні вирізи (рис. 18), і неправильно їх встановити важко. Перед встановленням потрібно перевірити, чи співпадає виріз на модулі з виступом сокета, потім модуль м'яко встановлюється до характерного клацання від обох лапок кріплення. Іноді доводиться докласти силу: деякі модулі встановлюються туго.

Рис. 18. Встановлення модулів ОЗП

 

На рис. 19 встановлена пара модулів, таким чином щоб пам'ять працювала в двоканальному режимі. Дізнатися, в які слоти необхідно встановлювати модулі для їх роботи в двоканальному режимі, можна в інструкції до материнської плати.

Рис. 19. Модулі ОЗП, що працюють в двоканальному режимі

В слот PCI Express встановлюється відеокарта. Карта вставляється легко, з одного з кінців вона блокується спеціальною лапкою до клацання (рис. 20). Лапки присутні на більшості слотів PCI Express x16 і AGP, але на слотах PCI і PCI Express x1 вони не зустрічаються. Як і в інших картах, металева скоба кріпиться до корпусу за допомогою затискачів або гвинтів.

 

Рис. 20. Встановлення відеокарти








Дата добавления: 2014-12-11; просмотров: 754;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.