Процесори з корпусом типу PGA

Більше десяти останніх років процесори для сокетів слідують традиційній схемі: стрілка в кутку процесора повинна збігатися зі стрілкою на сокеті ЦП. Але помилки при встановленні все рівно траплялися, тому AMD і Intel спеціально розробили схему з відсутніми ніжками і отворами в сокеті, що не дозволяє встановити процесор невірно. Перед встановленням слід відкрити запірний важіль, надавши йому вертикальне положення (рис. 4).

Рис. 4. Запірний важіль сокета для процесорів з корпусом типу PGA

Рис. 5. Встановлений процесор з корпусом типу PGA

Ніжки процесора погнути дуже легко. Якщо вставляти процесор неправильно, то, доклавши силу, можна отримати саме такий результат. Необхідно пам'ятати, що процесор повинен вставлятися дуже легко, буквально під власною вагою. Подібні сокети, до речі, називаються «Zero Insertion Force – з нульовим зусиллям встановлення» (ZIF). Також, перед встановленням бажано перевірити, чи не погнуті ніжки процесора. Коли процесор буде повністю встановлений (рис. 5), достатньо повернути запірний важіль в початкове горизонтальне положення.

 








Дата добавления: 2014-12-11; просмотров: 865;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.005 сек.