Вийдіть з програми NETWORK

8. Під контролем викладача перевірте наявність однорангової мережі в себе на комп’ютері. (див. Лаб.1) “Мій комп’ютер” => ” Панель управління” => ”Мережа”. Наявні протоколи,клієнти та служби, а також мережеве ім’я компютера запишіть у звіт.

9. Встановіть на один диск доступ тільки для читання, а на другий - в залежності від паролю. Результати переписати у звіт.

10. Клацніть на піктограмі “Мережеве оточення”. Перепишіть назви комп’ютерів, які належать до вашої робочої групи у звіт.

11. Перегляньте доступні вам ресурси на сусідній машині.

12. Під’єднайте один з дисків сусідньої машини, як мережевий диск до своєї. Для цього на панелі інструментів вікна “Мій комп’ютер” виберіть піктограму “Мар” та вкажіть в віконці “Диск” під яким іменем він буде висвічуватись він на вашому комп’ютері, а в віконці “Шлях”, який саме диск якого комп’ютера буде висвічуватись. Запишіть інформацію у звіт.

13. Від’єднайте диск сусідньої машини Для цього на панелі інструментів вікна “Мій комп’ютер” виберіть піктограму “Disconnect”. Запишіть інформацію у звіт.

14. Під керівництвом викладача роздрукуйте заданий файл на мережевому принтері.

15. Закінчіть роботу. Здайте звіти

 

Контрольні питання

1 Що означає термін “розділення на рівні ресурсів”?

2 Одним з недоліків однорангової мережі є незадовільний захист інформації. Чому?

3 У мережах з виділеним сервером інколи встановлюють однорангову мережу між робочими станціями. Поясніть причину, а також переваги та недоліки такої інсталяції.

4 Чому однорангову мережу інколи ще називають “мережею довіри”?

 








Дата добавления: 2014-12-08; просмотров: 646;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.