Системи автоматизованого перекладу тощо.

Інсталяція – це встановлення на жорсткий диск комп’ютера програмного забезпечення з оригіналу, що зберігається на установчому диску у стислому вигляді.

При інсталяції потрібно врахувати вимоги до системи: тип процесора, об’єм оперативної пам’яті, тип монітора, тип привода CD – ROM (його швидкості) і тип ОС, а також наявність принтера для роздрукування.

В момент встановлення програма повинна повідомити про себе все, що треба ОС, а та, в свою чергу, повинна повідомити програмі все, що знає про ваш комп’ютер. Коли вони між собою домовляться, система перенесе встановлену частину програми на жорсткий диск. Під час установки програми відбувається ще один важливий процес – реєстрація програми. Система Windows прописує цю програму в своїх системних файлах і запам’ятовує про неї все, що потрібно.

 

 


 

1. Назвати основні можливості текстових редакторів з обробки тексту. Описати основні функції та дати класифікацію текстових редакторів.

Відповідь:

Під текстом розуміють будь-яку інформацію, зображену символами клавіатури комп'ютера. Наприклад, текст - це стаття, звіт, наказ, лист. Для роботи з текстовою інформацією використовують спеціальні програми - системи підготовки текстів, що мають назву текстових редакторів або текстових процесорів. На відміну від друкарської машинки, текстові редактори дають змогу за більш короткий час та більш якісно підготувати будь-який документ.

Основні функції текстових редакторів:

1. Введення тексту в комп'ютер.

2. Редагування тексту (заміна, вставка, виділення та ін.)

3. Пошук необхідної інформації в тексті.

4. Форматування тексту (встановлення межі, вирівнювання краю, встановлення позицій абзацу).

5. Перенесення та копіювання фрагментів тексту.

6. Виділення частин тексту певними шрифтами.

7. Розбиття тексту на сторінки.

8. Робота з декількома документами одночасно.

9. Друкування тексту з завданням параметрів друку.

10. Збереження тексту на магнітних дисках.








Дата добавления: 2014-12-02; просмотров: 932;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.