Будівельні потоки, їх види і основні параметри.

По структурі і виду продукції розрізняють слідуючі різновидності будівельних потоків: часткові, спеціалізовані, об’єктні і комплексні.

А) Частковий потік– це елементарний будівельний потік, який представляє собою один або декілька будівельних процесів, що виконуються одним ко-лективом (бригадою, ланкою). Продукцією часткового потоку можуть бути земляні роботи, влаштування фундаментів, цегляна кладка стін, монтаж будинку, штукатурні роботи та інш.

Б) Спеціалізований потікскладається з декількох часткових потоків. Їх продукцією можуть бути закінчені види робіт, конструктивні елементи і частина будівлі (підземна частина будівлі, дах, здоблювальні роботи, сантехнічні і електромонтажні роботи і інш.). Можуть бути поєднання спеціалізованих потоків, наприклад, електрики і сантехніки.

Часткові та спеціалізовані потоки можуть мати різні направлення розвитку, які залежать від об’ємно-планувального та конструктивного рішення будівлі, видів робіт, що виконуються, і їх етапів, використаних будівельних машин та механізмів. Вони можуть бути горизонтальними, вертикальними, похилими та змішаними (комбінованими).

А)

 

Прогони або

2

 
 


1

 

1 2 3 1 2 3

Захватки

 

Б) В)

а) б)

IV IV IV

       
 
   
 


III III III

       
   
 


II II II

 

       
 
   
 


I I I

       
   


Секції Секції Секції

 

Мал.4. Схеми розвитку потоку:

А) Горизонтальна; Б) Вертикальна:

а) вертикальна, що підіймається доверху;

б) вертикальна, що сходить донизу.








Дата добавления: 2014-12-22; просмотров: 4090;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.009 сек.