Translate the text into English.

Як зробити звичайний візит до лікаря більш змістовним?

На звичайний медогляд пацієнта у лікаря йде в середньому кілька хвилин. Напруга і занепокоєння, які виникають у багатьох при відвідуванні лікаря, не виникатимуть, якщо Ви будете впевнені у власній компетентності щодо Вашого поточного стану та майбутніх лікувальних заходів. Щоб Ваше лікування проходило більш ефективно, Ви можете орієнтувати Вашого лікаря, допомагаючи йому максимально точно складати симптоматичну картину Вашого стану.

Перед відвідуванням лікаря запишіть, які моменти Ви б хотіли з ним обговорити. Записуйте все, що Вас цікавить. Також не забудьте скласти перелік назв і дозувань всіх ліків, які відпускаються за та без рецепта, додаткових препаратів, які Ви приймаєте. Майте цей список при собі на кожному відвідуванні лікаря.

Не соромтеся вимовляти слова «я не розумію». Задавайте питання, просіть лікаря роз’яснювати та коментувати незрозумілі моменти. Дізнайтеся, чи може він порекомендувати Вам спеціальну літературу, щоб Ви були максимально поінформовані про власний стан.

Якщо Ваш лікар ставить запитання особистого характеру, які можуть Вам здатися занадто інтимними, пам’ятайте, що вся інформація, яку Ви надаєте, дозволить лікарю встановити точний діагноз і призначити курс лікування з урахуванням Ваших індивідуальних характеристик. Будьте максимально правдиві і ніколи не відповідайте домислами на питання про алкоголь або прийом наркотичних речовин, про сексуальні стосунки та інші моменти Вашого способу життя.

Завчасна підготовка до відвідування лікаря − основоположний крок, який дозволить Вам отримати контроль над таким важливим аспектом Вашого життя, як здоров’я, беручи активну участь в його відновленні, тим самим створюючи грунт для власного добробуту та довголіття. Досвідчений лікар завжди буде заохочувати Ваше бажання володіти максимальним обсягом інформації про Ваш стан.

 

UNIT 10

AT THE HOSPITAL








Дата добавления: 2016-03-27; просмотров: 599;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.