Translate the text into English. Симптоми грипу: що ви можете відчувати?

Симптоми грипу: що ви можете відчувати?

Підозрюєте, що у вас грип? Хоча симптоми грипу часто імітують простуду, звичайна застуда рідко викликає лихоманку і температуру вище 37,7 градусів. Дізнайтеся більше про симптоми грипу, щоб бути готовими боротися з хворобою, якщо вона наздожене вас у цю пору року.

Навіщо мені потрібно знати про симптоми грипу?

Грип – гостра респіраторна інфекція, викликана різними вірусами грипу. Важливо знати симптоми грипу, щоб негайного звернутися за медичною допомогою, особливо якщо у вас хронічне захворювання.

Чим раніше ви зрозумієте, що у вас грип, тим менше часу займе лікування. Сучасні рецептурні препарати, так звані антивірусні засоби, є найбільш ефективними при застосуванні протягом 48 годин після появи симптомів грипу. Ці препарати можуть зменшити тривалість грипу на 1 день, якщо їх використовувати на початку цього проміжку часу. Подібні антивірусні препарати, як правило, приймають від 5 до 7 днів.

Як відрізняються симптоми грипу від симптомів застуди?

На відміну від симптомів застуди, симптоми грипу, як правило, виникають раптово. Зазвичай грип починається з раптового виникнення лихоманки, головного болю, загальної втоми й болю в тілі. Ось перелік симптомів грипу, які ви можете відчувати:

o температура (як правило, висока)

o серйозні болі в суглобах і м'язах і навколо очей

o загальна слабкість

o хворобливий вигляд, гаряча почервоніла шкіра, червоні очі, що сльозяться

o головний біль

o сухий кашель

o біль у горлі та водянисті виділення з носа

Які найпоширеніші симптоми грипу у дітей?

Класичні симптоми грипу у дітей включають лихоманку з температурою до 104 градусів F (40 градусів С), озноб, болі в м'язах, головний біль, біль в горлі, сухий кашель і просто відчуття втоми. Ці симптоми грипу зазвичай тривають від 3 до 4 днів, але кашель і втома можуть тривати до 2 тижнів після лихоманки. Інші члени сім'ї або оточуючі, які контактували з хворим, часто мають аналогічне захворювання.

Як щодо симптомів грипу у немовлят і дітей ясельного віку?

У маленьких дітей, симптоми грипу, можуть бути схожі на інші інфекції дихальних шляхів, такі, як круп, бронхіт чи пневмонія. Болі в животі, блювота і діарея, часто спостерігаються у дітей раннього віку. Блювота, як правило, сильніше, ніж діарея. Лихоманка, як правило, висока, помітна дратівливість.

 

 


UNIT 4

Diseases and ailments

Part 1

STRESS








Дата добавления: 2016-03-27; просмотров: 545;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.