Команда Просмотреть файл. Вона відкриває файл, на який вказує курсор, у вбудованій програмі перегляду.

Команда Удалить файлы. У режимі керування файлами вона видаляє виділені файли і папки в Корзину, тому випадково вилучені дані згодом можна буде відновити. Однак у режимі керування архівами виділені файли і папки видаляються остаточно, тому робити це потрібно обережно.

Остаточно видаляти файли, не поміщаючи їх у Корзину, можна і в режимі керування файлами. Для цього замість клавіші Del використовуйте комбінацію клавіш Shift+Del.

Команда Преобразовать архивы. Ця команда дозволяє перетворювати архіви з одного формату в інший.

За допомогою діалогу Найти файлы можна шукати файли, що містять зазначений рядок, або у відкритому архіві, або у виділених папках, або в дисках.

Команда Показать информацию. Просто скористайтеся цією командою, кнопкою Инфо на панелі інструментів або комбінацією клавіш Alt+I.

Команда Восстановить архив. Вважається, що виділені файли або відкритий архів – це ушкоджені архіви, і починається спроба їх відновити.

Команда Извлечь без подтверждения. Якщо WinRAR перебуває в режимі керування архівами, потрібно виділити ті файли, що знаходяться в архіві, і папки, які потрібно витягти. Якщо ж WinRAR перебуває в режимі керування файлами поза архівами, виділіть файли і папки, серед яких буде виконуватися пошук архівів для розпакування. Після цього скористайтеся командою. Виділені файли будуть витягнуті в поточну папку або в папку для файлів, що витягаються, за замовчуванням, якщо це визначено в діалозі Параметры сжатия.

Команда Добавить информацию для восстановления. Ця команда додає в поточний відкритий архів або у виділені архіви інформацію для відновлення. Вона може допомогти при подальшому відновленні архіву у випадку його невеликих фізичних ушкоджень. Дана функція застосовна тільки до архівів формату RAR.

Команда Заблокировать архив. Якщо WinRAR перебуває в режимі керування архівом, ніякі файли виділяти не потрібно, просто скористайтеся даною командою. Якщо перебуваєте в режимі керування файлами поза архівами, спочатку виділіть файли і папки, серед яких буде виконуватися пошук архівів для блокування.

Заблокований архів (тобто архів, зміна якого заборонена) неможливо змінити засобами WinRAR. Блокування може бути корисним, наприклад, щоб запобігти випадковій зміні важливих архівів. Дана функція застосовна тільки до архівів формату RAR.

Команда Преобразовать архив в SFX. Ця команда перетворює архів на саморозпакувальний. Якщо WinRAR перебуває в режимі керування архівами, ніякі файли виділяти не потрібно, просто скористайтеся командою і виберіть у списку, що з’явився, потрібний SFX-модуль. Якщо перебуваєте в режимі керування файлами поза архівами, спочатку виділіть файли і папки, серед яких буде виконуватися пошук архівів для перетворення в SFX.

Меню Избранное містить список обраних папок і архівів. Щоб додати в цей список відкритий у даний момент архів або папку, скористайтеся командою Добавить к Избранному або комбінацією клавіш Ctrl+F. При бажанні можна додавати з елементами списку необов’язкові коментарі.

Меню Параметры.Команда Установки цього меню активізує діалог з такими вкладками: Общие, Архивация, Пути, Список файлов, Просмотр і Интеграция. Клацніть мишею на кожному з цих посилань для одержання докладної інформації. Діалог Установки також можна викликати комбінацією клавіш Ctrl+S.

Меню Справка. Виберіть команду Содержание для виведення змісту довідки WinRAR. Використовувайте дане меню для одержання більш докладних відомостей про елементи архіватора WinRAR.

 








Дата добавления: 2015-07-24; просмотров: 675;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.