Мікс-пензель

Область застосування даного інструменту дуже широка. Основне призначення «Мікс-Пензля» - це ретушування та розмиття. Якщо звичайний «Пензель» лише заливає кольором ту чи іншу область, то «Мікс-Пензель» до того ж здатен мікшувати (змішувати) відтінки початкового кольору з кольором об'єкта.

Основні параметри палітри пензликів

Size (в старіших версіях Diameter) –визначає розмір пензлика.

RoundnessтаAngle –Визначають сукупність та нахил пензлика.

Hardness –визначає, наскільки плавно слід від пензлика переходить у незамальовану область. При 100% слід максимально чіткий, при 0% має м’які, напівпрозорі краї.

Spacing –задає відстань між мазками пензлика. При збільшенні мазки розділяються і не утворюють чітку лінію.

Трансформація

Меню Edit > Transformation або комбінаціяCtrl+T.

Вільна трансформація дозволяє змінювати розміри, пропорції та перспективу цілого зображення чи виділеної частини. Якщо у момент трансформації немає виділення, то вона застосовується до цілого шару (окрім фону, на ньому без виділення зробити трансформацію неможливо).

 

Швидкі клавіші для трансформації
Shift+<потягнути за кут> Alt+<потягнути> Ctrl+<потягнути за кут> Ctrl+<потягнути за середній маркер> Alt+<клік> Enter Esc Пропорційне збільшення/зменшення Симетрична трансформація Переміщення одного кута «Скіс» зображення в сторону Встановити точку повороту Застосувати трансформацію Відмінити трансформацію








Дата добавления: 2015-08-26; просмотров: 574;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.