Частина перша

У першій частині описано запуск консолі відновлення, створення тимчасової папки, резервне копіювання наявних файлів реєстру до нового розташування, видалення файлів реєстру з їх поточного розташування та копіювання файлів реєстру з папки відновлення до папки System32\Config. Після завершення процедури буде створено реєстр, який можна використовувати для запуску ОС Windows XP. Цей реєстр було створено та збережено ще під час інсталяції ОС Windows XP. Тому буде втрачено всі зміни та настройки, виконані після завершення роботи програми інсталяції.

 

Щоб застосувати цей спосіб, виконайте описані нижче дії.

 

Вставте завантажувальний диск Windows XP в дисковод для дискет або компакт-диск Windows XP в дисковод для компакт-дисків і перезавантажте комп’ютер. Якщо відобразиться відповідний запит, виберіть параметри, необхідні для запуску комп’ютера з компакт-диска. Коли відобразиться повідомлення "WelcometoSetup" (Вас вітає програма інсталяції), натисніть клавішу R, щоб запустити консоль відновлення. За наявності на комп’ютері кількох операційних систем виберіть інсталяцію тієї системи, до якої потрібен доступ із консолі відновлення. Коли відобразиться відповідний запит, введіть пароль адміністратора. Якщо пароль адміністратора не використовується, просто натисніть клавішу Enter. У командному рядку консолі відновлення введіть наведені нижче команди, натискаючи після кожної клавішу Enter. mdtmp. Введіть команду exit, щоб закрити консоль відновлення. Комп’ютер перезавантажиться. Примітка. У цій процедурі припускається, що ОС Windows XP інстальовано в папку C:\Windows. Обов’язково змініть C:\Windows на відповідну папку папка_windows, якщо систему інстальовано в іншому розташуванні. Якщо ви маєте можливість працювати на іншому комп’ютері, для заощадження часу можна скопіювати текст у п’ятому кроці та створити текстовий файл, наприклад Regcopy1.txt. Щоб скористатися цим файлом, після запуску консолі відновлення запустіть таку команду: batch regcopy1.txt За допомогою команди batch у консолі відновлення можна по черзі обробити всі команди з текстового файлу. Завдяки команді batch не доведеться вводити всі ці команди вручну.

 








Дата добавления: 2015-08-26; просмотров: 639;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.006 сек.