Панель меню File

У меню Fileпредставлені команди, що застосовуються при роботі в документах в цілому. Якщо клацнувши на цьому меню, то відкриється список доступних команд, рис. 1.2. Крім назв команд, у списку для деяких з них вказані комбінації клавіш або піктограми, які дозволяють віднайти кнопку на панелі інструментів, з допомогою якої ця команда може бути виконана.

 

Рис.1.2. Вмістиме меню File

 

Таблиця 1.1. Команди меню File

Команда Опис
New Команда створення нового робочого документа.
Open Відкриває раніше створений документ з висувного списку.
Close Закриває поточний робочий документ.
Save Команда зберігає поточний робочий документ. Якщо документ зберігається вперше, то необхідно вказати його назву та папку його збереження. Якщо документ до того зберігався, то виконання цієї команди призведе до його збереження зі змінами в ньому після останнього збереження під “старим” іменем.
Save As Команда дозволяє зберігати копію документа, при цьому зберігається і оригінал документа. При виборі цієї команди потрібно задати ім’я файлу документа та місця збереження.
Save as Web Page Збереження документа як Web– сторінки.
Save to Designate Збереження робочого документа в репозиторій.
Send Відправка документа по електронній пошті.
Properties При виборі команди відкривається вікно File Properties,в цьому вікні зібрана інформація про документ.
Список файлів Тут містяться імена файлів, які відкривалися останніми. Щоб відкрити один з них потрібно клацнути на імені файлу.
Exit Закінчення роботи з Mathcad.

При виконанні команда Newвідкривається діалогове вікно, в якому є список доступних шаблонів, на основі яких користувач може створити свої документи, за замовчуванням встановлений шаблон Normal, що відповідає пустому документу Mathcad.Документ зберігається як шаблон при виконанні команди File/Save As(розширення файлу xmct). Якщо є потреба створити свій оригінальний шаблон, то файл необхідно зберегти в каталозі Templete. Цей файл буде поміщений у список доступних шаблонів при виконанні команди File/New.

 








Дата добавления: 2015-05-19; просмотров: 525;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.