Класифікація невоєнізованих формувань ЦО

Формування класифікуються за підпорядкуванням та за призначенням.

За підпорядкуванням формування бувають об'єктові та територіальні.

Об'єктовий- це формування, які створюються з робітників і службовців об'єкта та виконують заходи ЦО щодо плану начальника ЦО об'єкта.

Територіальні- це формування, які створені з робітників і службовців об'єктів, але виконують заходи ЦО щодо плану начальника ЦО території (області, району, міста)

За призначеннямформування ЦО поділяються на формування загального призначення і формування забезпечення. Формування загального призначення призначаються для самостійного проведення рятувальних та інших невідкладних робіт. До них відносяться:

зведені рятувальні загони (команди, групи);

зведені загони (команди) механізації робіт;

рятувальні загони (команди, групи);

формування загальної розвідки (розвідувальні команди, групи, ланки).

Формування забезпечення ЦО призначені для виконання спеціальних заходів ЦО, що покладаються на служби, тобто виконують завдання служб. При необхідності вони можуть надаватися формуванням загального призначення для підсилення.

Для надання медичною допомоги населенню, охорони громадського порядку в осередках ураження і районах біди, боротьби з пожежами, здійснення лабораторного контролю за станом навколишнього природного середовища, матеріально-технічного і інженерного забезпечення заходів ЦО можуть залучатися організації і установи міністерств, відомств і органів місцевої влади.








Дата добавления: 2015-03-26; просмотров: 1228;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.