ІІ Встановлення та ідентифікація параметрів

13.Натисніть ENTER –для продовження інсталяції. З’явиться вікно з запитом вашого імені і назви організації.

14.Введіть потрібну інформацію.Це допоможе ОС вас ідентифікувати.

15.Натисніть ENTER –для продовження інсталяції. Потім, після перевірки введених вами значень, натисніть ENTERще раз.

З’виться вікн, що запитує ідентифікаційний номер продукту (Product ID). Це дозволяє перевірити чи відповідним чином ліцензовано ваш продукт. У нашому випадку наберіть будь-які цифри і клацніть на кнопці Continue.

З’явиться вікно Windows NT Security Roleз проханням вказати яку роль буде відігравати сервер у вашій мережі. Якщо це перший сервер, що встановлюється у вашому домені, то виберіть Primary Domain Controler, якщо ні то виберіть інші варіанти. Для довідки можна скористатись опцією Help. Зробіть вибір і клацніть на кнопці Continue.

17. Наступним з’явиться вікно Choose Lisensing Mode.Це перевірка того чи ваша організація відповідним чином ліцензувала у постачальника мережеві продукти. Зробіть вибір і клацніть на кнопці Continue.

18. З’явиться вікно Licensing ModeЗробіть вибір і клацніть на кнопці Continue.З’явиться вікно Per Server Licensing.Активізуйте прапорець, що ви згідні з умовами постачальника і натисніть кнопку Okдля продовження інсталяції.

19. З’виться пропозиція ввести ім’я вашого комп’ютера. Завдяки чому ОС ідентифікувати ваш комп’ютер. Введіть ім’я вашого комп’ютера і натисніть Continue, а потім (після перевірки введеного значення) натисніть ще раз.

20. З’явиться вікно з запитом вказати національну мову, що ви використовуєте. Зробіть вибір і клацніть на кнопці Continue.

21. З’явиться вікно Set Up Local Printer.Якщо ви хочете використовувати цей сервер одночасно і як сервер друку введіть необхідну інформацію для ідентифікації його мережею як сервера друку. Зверніть увагу на список портів у полі Print To. Для быльш детальної інформації натисніть кнопку Help.Введіть потрібну інформацію про принтер і натисніть Continue.

22. З’явиться вікно з написом Intel EtherExpress 16 LAN Adapter Card Setup.Для быльш детальної інформації про параметри вікна натисніть кнопку Help.Введіть необхідні зміни у параметри адаптера і натисніть кнопку Continue.

23. З’явиться вікно з пропозицією вибрати протоколи для роботи вашої мережі. Для быльш детальної інформації про параметри вікна натисніть кнопку Help.Введіть потрібну інформацію про принтер і натисніть Continue.

24. Після копіювання деякої кількості файлів з’явиться вікно Administrator Account Setup.Під-час реальноїінсталяції ви повинні звернути особливу увагу на пароль адміністратора, щоб він не був загублений, забутий чи вкрадений, бо такі дії можуть привести до непередбачуваних наслідків.

25. Введіть потрібну інформацію і клацніть на кнопці Continue.З’явиться вікно Local Account Setup.Ви можете використати це вікно для створення резервної копії б’юджету адміністратора. Створений користувач автоматично попаде в групу Administratorі відповідно одержує права адміністратора.

26. Після введення потрібної інформації і клацніть на кнопці Continue.

27. З’явиться вікно Data/Time.Введіть потрібні зміни і натисніть Ok

28. Наступним кроком пропонується створити системну дискету Emergency Repair Diskклацніть Yesабо No

29. З’явиться вікно з повідомленням про завершення інсталяції Windows NT. Натиснувши Restartви одержите кілька можливостей:

· Прочитати контрольний список вашої інсталяції

· Проглянути список сумісного обладнання

· Повторно запустити лабораторну роботу

· Завершити лабораторну роботу

30 Переписати у звіт контрольний список вашої інсталяції

31 Закінчити роботу здати звіт.

 

Контрольні питання.

1 Чому мережі Windows NT інколи називають з призначеним невиділеним сервером?

2 Як називається логічне об’єднання комп’ютерів в мережі Windows NT?

3 Як називається перший сервер, що був встановлений в домені Windows NT?

4 Які два основних компоненти мережевої операційної системи ви знаєте?

 








Дата добавления: 2014-12-08; просмотров: 672;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.