IV. Повідомлення теми уроку

V. Вивчення нового матеріалу

Плетіння петлями

Плетіння петлями дуже проста техніка бісероплетіння. Її можна використовувати для плетіння маленьких пелюсток або листочків. Цей спосіб плетіння широко використовують для дерев з бісеру. Так як маленькі петельки дуже схожі на листочки дерева.

Демонстрація зображень виробів, виконаних технікою плетіння петлями

Плетіння дугами

Дугове плетіння бісером дуже поширена техніка. Вона використовується також як і паралельне плетіння для виготовлення листочків і пелюсток. Це досить просте плетіння, яке часто використовується для плетіння квітів.

Паралельне плетіння

Паралельне плетіння бісером це більш складна техніка. Ви можете робити як плоскі, так і об'ємні квіти в цій техніці. Паралельне плетіння використовується для плетіння пелюсток квітів та листя. Особливість цієї техніки полягає в тому, елемент плететься зверху вниз, виконується кожен ряд послідовно.

Коралове плетіння

Коралова техніка часто використовується для плетіння біжутерії, а також таким чином можна прикрасити нижній край плаття, спідниці, краї шарфа тощо.








Дата добавления: 2016-04-02; просмотров: 1385;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.