Пробивання борозд, буріння гнізд та отворів

Пробивання борозен, офактуривание й очищення поверхонь, буравлення гнізд і отворів у будівельних основах і конструкціях виконують фугальними.

електричними молотками (/), що полягають із пластмасового корпуса, ударного вузла 2 із системою вібрації, вентиляції 3 і вузла кріплення / робочих інструментів Робочі інструменти (//)приводяться в ударно-вібруючу дію через спеціальний бойок двигуна з електромагнітними котушками. Працюючий за допомогою рукоятки може постійно повертати інструмент на певний кут.

Застосовують також ручний электро- перфоратор ударно-обертальної дії ИЭ-4713.

Вибірку борозен у гіпсолітових перегородках і цегельних стінах для прокладки проводів при схованій електропроводці виконують механізмом МВБ-2МУ, що дозволяють заготовляти борозни шириною 8 мм і глибиною 20 мм. Приводом у механізмі служить електросвердлильна машина ИЭ-1022А, від якої обертовий рух передається на фрезу через спеціальний понижувальний редуктор, а робітником інструментом - дискова фреза 3 з 24 зубами, оснащеними твердосплавними пластинками (сплав ВКВ) Механізм має закритий робочий кожух 4 з пилосборником 5, дві робочі ручки 1 і ролики 2 для зручності переміщення по робочій поверхні.

Вибірку борозен в оштукатурених поверхнях, гіпсолітових і цегельних стінах виконують насадками - бороздоделами (що випускаються до свердлильної машини ИЭ1032), за допомогою яких заготовляють борозни тих же розмірів.

Піротехнічним ударним стовпчиком КК-6В1. Стовпчик дозволяє протягом 1 год пробивати 35-40 отворів 0 20-40 мм у панелях з бетону марки 200, 300 товщиною до 50 мм і комплектується запасними деталями й приналежностями.

 

У стовбурі 2 стовпчика (І) розміщений пробійник 3. У патронник стовбура встановлюють патрон 4. Стовбур з'єднується на різьбленні або іншим способом з корпусом 5, у якім змонтований ударно-спусковий механізм. Під впливом пружини ударник 6 наколює капсуль патрона, відбувається вибух, і пробійник спрямовується вперед, пробиваючи отвір у багатопустотній плиті.








Дата добавления: 2015-10-05; просмотров: 1061;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.