Звязок з громадськістю.

Ø Забезпечити постійний моніторинг громадської думки щодо органів і установ, служб, підрозділів, діяльність яких викликає найбільше нарікань громадян, та негативних рис, які виявляють працівники міліції під час спілкування з громадянами. Використовувати різні форми цієї роботи – анонімне анкетування, інтерактивне опитування через Інтернет, відеозйомку тощо. Налагодити постійну співпрацю з професійними соціологічними службами. На підставі результатів вивчення громадської думки приймати відповідні управлінські рішення, визначати конкретні заходи з метою усунення виявлених недоліків, оприлюднювати їх через засоби масової інформації.

Ø Створити систему “телефонів довіри”, “поштових скриньок”, громадських приймалень, через які громадяни зможуть надавати інформацію про всі негативні факти в діяльності ДКВС, висловлювати пропозиції щодо усунення недоліків та вирішення проблем. Практикувати обов’язкове оприлюднення результатів реагування ДКВС на повідомлення та звернення громадян шляхом розміщення відповідних матеріалів у ЗМІ, на інформаційних

Ø Постійно вивчати причини повторних скарг та звернень громадян до ДКВС та вживати заходів щодо усунення недоліків у цій роботі.

Ø Встановити систему громадських рекомендацій кандидатів на службу в ДКВС (трудових колективів, територіальних громад тощо).

Ø Відбирати кандидатів на будь-які посади в ДКВС з урахуванням їх рівня культури, життєвих цінностей, світоглядних орієнтирів, особливостей характеру тощо.

Ø Зробити більш прозорим процес реформування ДКВС, інформуючи громадськість про відповідні плани та досягнуті результати.

Ø Систематично проводити “круглі столи”, “ток-шоу” на телебаченні за участю підготовлених працівників, а також представників громадськості, журналістів, під час яких обговорювати подальші шляхи розвитку партнерських стосунків.








Дата добавления: 2015-06-12; просмотров: 605;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.