Галерея.

Програма для перегляду зображень у вигляді плиток з мініатюр. Можна сортувати вміст галереї за альбомами, місцем розташування (якщо є геометки), часу, людям, мітках [15].

У режимі слайд-шоу апарат показує всі фотографії одну за однією, ефекти досить прості. У галереї можна вибрати декілька пунктів, з цим немає ніяких проблем. З швидкого меню можна відредагувати знімок - обрізати, повернути, переглянути на карті. У режимі повноцінного редагування можливості фоторедактора величезні. Фактично, цей редактор замінює собою як Instagram, так і подібні додатки, оскільки володіє подібними можливостями плюс додатковими функціями.

7. Google+.

Додаток для відповідної соціальної мережі, включає в себе Messenger для швидкого обміну думками та інформацією [15].

Карти.

Використовуються Google Maps, в цих картах є режим як пішохідної, так і автомобільної навігації або використання громадського транспорту. Пробки залежать від країни. Ці карти служать для онлайн-навігації, хоча можна завантажувати карти в кеш і використовувати їх без підключення до мережі

Режим Navigation дозволяє здійснювати навігацію по маршруту, включаючи голосові підказки і фотографії вулиць, по яких ви пересуваєтеся.

9. Повідомлення (Messaging).

Повідомлення відображаються у вигляді чату, в кожній гілці може бути до 5000 повідомлень. При цьому можна вибрати окремі повідомлення і заблокувати їх (від випадкового видалення), а також перенаправити. Залежно від того, з яких складових (графіка, відео, текст) складається ваше повідомлення, воно може бути автоматично перетворено з SMS в MMS або повідомлення електронної пошти. У повідомленнях діє локальний пошук.








Дата добавления: 2015-02-16; просмотров: 478;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.