Новорічні кулі з тканини

Підготовка до новорічних свят зараз у самому розпалі. Кожного разу ми з радістю дістаємо коробку з ялинковими прикрасами і наш будинок наповнюється неповторною атмосферою казкового свята!

Давайте поповнимо нашу колекцію новорічних ідей і зробимо своїми руками красиву і душевну іграшку - пухнасту новорічну ялинку. Для її виконання вам не знадобиться ні великої кількості часу, ні неймовірних умінь і дорогих матеріалів, а наш детальний майстер-клас допоможе вам в роботі!

Отже, приступаємо до роботи!

Для виготовлення новорічної пухнастої ялинки знадобиться:

  • моток ниток зелених
  • в'язальний гачок відповідного для них розміру
  • швейна голка.

Перший ряд: пров'язуємо ланцюжок з повітряних петель потрібної довжини (це буде ширина підстави майбутньої ялинки). Ми пров'язати 25 петель.

Другий ряд: пров'язуємо стовпчики без накиду в петлі попереднього ряду.

Третій ряд (витягнуті петлі): обкрутити вказівний палець лівої руки робочою ниткою за годинниковою стрілкою ...

... і вводимо гачок у стовпчик попереднього ряду. Захоплюємо нитку від клубка з вказівного пальця і ​​пров'язуємо стовпчик без накиду. Знімаємо петлю з вказівного пальця. Повторюємо дії, накидаючи нову петлю.

Важливо: працюючи з витягнутими петлями, ми пров'язуємо виворітні ряди. Починаючи кожен такий ряд, вводите гачок в другій стовпчик попереднього ряду (друге фото у верхньому ряду), а закінчуючи ряд залишайте останній стовпчик непровязанним (перше фото в нижньому ряду) .. Таким чином формується спадання петель по краях, завдяки чому виходить трикутник.

Вив'язувати два таких пухнастих трикутнички і зшиваємо їх ниткою в тон - отримуємо двосторонню ялинкову іграшку!

Бажаємо вам успіхів у рукоділлі!

 

 

Новорічні кулі з тканини

Я помітила, що кожна рукодільниця намагається до свят представити новий продукт у тій техніці, в якій вона спеціалізується. І, звичайно ж, цей продукт має бути оригінальним і не матиме аналогів. ;D Найурожайнішим святом на нові ідеї є Новий рік і Різдво.

Представлені новорічні кулі ручної роботи з тканини виконані в техніці печворк. Кулі на новорічну ялинку або просто для прикраси інтер'єру будинку або офісу, а так само для подарунка можна зшити з будь-якої тканини. *THUMBS UP*

Блискучі ошатні тканини будуть мати більш ошатний вигляд. Важливе значення може зіграти яскрава блискуча обробка або зав'язаний у підстави кулі великий бант з тасьми. На таку кулю можна наклеїти намистинки або інші прикраси. *YES*

Новорічна куля складається з двох кіл, зшитих в техніці печворк, і смужки, яка дорівнює довжині кола. Готовий зшитий куля наповнити синтапон. Таке новорічну прикрасу можна зшити з кольорового або однотонного фетру та прикрасити бісером або вишивкою.

Більшість майстрів підтверджують своїми роботами, що новорічні прикраси можна зробити буквально зі всього, була б фантазія і бажання.

 

 


<== предыдущая лекция | следующая лекция ==>
Новорічна пухнаста ялинка | Новорічна прикраса - сніговик




Дата добавления: 2014-12-09; просмотров: 995;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.005 сек.