D зірки для новорічної ялинки

В современных условиях перед высшей школой стоит задача подготовки не только высококвалифицированных специалистов, но и участие в становлении их гражданской позиции. Предлагаемая концепция ориентирована по поиск эффективных путей повышения качества воспитательной деятельности в ДГМА.

Для успешного воплощения Концепции необходима разработка программы развития воспитательного пространства как комплекса мероприятий, конкретизирующих излагаемые Концепцией положения и обеспечивающих их внедрение в практику.

 

 

Начальник отдела учебно-методической

работы, статистики, контроля

качества образования _______________ _______________

 

 

Начальник юридического отдела _______________ _______________


Ответственные за выпуск: М.А.Хамидов, М.Н.Гаджимурадов

D зірки для новорічної ялинки

Паперові прикраси для новорічної ялинки стають дуже популярними, тому що не поступаються по красі і витонченості фабричним. Їх також використовують для оформлення упаковок, листівок, роблять гірлянди, новорічні вінки. Новорічні прикраси з паперу не дорогі, їх можна зробити своїми руками, тому вони часто використовуються для оформлення дитячих та благодійних свят.

Новорічна 3D зірка виконана в техніці орігамі з красивого дизайнерського паперу різних відтінків і якості, прикрашена штучними квітами та намистинами. Її автори Maddy and Maverick організували невеликий бізнес з продажу своїх виробів. Деякими ідеями вони діляться безкоштовно, передають свої роботи для дитячих свят, в навчальні заклади, церковні школи. Ось деякі з робіт.

Ялинка зібрана з зірочок: від великих до більш дрібних.

Різдвяний вінок зібраний з об'ємних зірок, які прикріплені на пінопластове коло. Для їх виготовлення використаний кольоровий папір для орігамі.

Ялинка виглядає багато і нарядно з паперовими прикрасами, які доповнюють гірлянди золотого кольору. Зірки різних розмірів: внизу великі, потім середні, а вгорі маленькі. Верхівка - це теж велика паперова зірка.

Якщо з'єднати зірки між собою, то отримаємо багато цікавих нових рішень, наприклад, декоративні кошики.

Ручка корзини зроблена з дрібних зірок.

 

 


<== предыдущая лекция | следующая лекция ==>
Научно-методическая поддержка | III. Административные процедуры




Дата добавления: 2014-12-09; просмотров: 809;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.