Введення для секретарок

Всю безліч програмних продуктів сьогодні можна умовно поділити на дві великі категорії Перша – це користувальницький сегмент: програми, створені для звичайних користувачів, число яких не злічити – у кожному випадку це спроба створювати готовий універсальний інструмент для всього різноманіття можливих (і неможливих, часом теж) завдань нашого життя. Сильний мінус такого поширеного підходу – низька індивідуалізація та облік особистих потреб кожного конкретного користувача, що часто приводить його (користувача) до нескінченного пошуку неіснуючого ідеалу.

Другий, протилежний клас програмних продуктів, – це набір професійних інструментів для розробки своїх власних програм, який традиційно використовують у своїй повсякденній роботі IT-професіонали, яких в народі прийнято називати програмістами. Так, програміст вольний створити те, що він задумав і що потрібно саме йому, враховуючи всі нюанси і тонкощі особистого досвіду і його індивідуальних потреб. Але – професія програміста вимагає тривалого навчання і серйозної попередньої підготовки, та й для якісного результату не обійтися без дорогоцінного досвіду, який здобувається не за один місяць, і не під час прочитання навіть самих просунутих книг і мануалів.

Як же бути: вибрати готовий напівфабрикат, який часто в чомусь не влаштовує, або засукавши рукава почати гризти граніт «програмістських наук», витрачаючи значні сили і час, для створення чергового «велосипеда»?

Зараз ж мова піде про інше, про більш просте, легке та доступне рішення, що дозволяє буквально в потоковому режимі створювати свої найпростіші програми, наприклад, мультимедійні заставки-презентації своіх DVD-дисків. Для його вивчення знадобиться від одного дня, до максимум тижня – в залежності від ваших стартових знань про програмування і кмітливості взагалі. Отже, наш огляд присвячений досить відомому програмному конструктору такого роду – NeoBook.








Дата добавления: 2015-09-28; просмотров: 870;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.005 сек.