Можливості та області застосування

Давайте перерахуємо всі ці «корисності» одним списком, для більшої читабельності і наочності, бо можливостей у цієї програми є незліченна кількість. NeoBook 5 можна використовувати для створення різних типів додатків, таких, як:

1. Електронні книги (e-books ), можливо з мультимедіа-начинкою.

2. Інтерактивні тести (освітні лінгвістичні або психологічні тощо).

3. Інформаційні оболонки (заставки) для CD/DVD-дисків.

4. Хранителі екранів з потрібною вам функціональністю ( Screen Savers ).

5. Невеликі утиліти різного призначення.

6. Демонстраційні програми.

7. Навчальні матеріали.

8. Мультимедійні проекти.

9. Електронні рекламні буклети.

10. Каталоги.

11. Електронні резюме.

12. Персональні електронні кастомізовані щоденники.

13. Термінали.

14. Слайд-шоу, презентації.

15. Простенькі ігри.

16. Створення невеликих і середніх баз даних.

17. І багато, багато іншого!

Тепер розглянемо, що ж такого є в цій програмі для ефективного вирішення всіх перелічених вище завдань і напрямків. Отже, самі загальні риси характерні для розробки будь-яких додатків в NeoBook.

1. Для розробки можна використовувати просте перетягування (drag&drop) програмних і графічних елементів (контролов), щоб з них, подібно мозаїці, створювати складні додатки. Цей підхід аналогічний для стандартних RAD-середовищ типу народного Delphi, але реалізований він тут ще простіше – тому для цього не потрібно практично ніяких знань, або вірніше – самий мінімум.

2. Розширені можливості по імпорту зображень і ілюстрацій.

3. Імпорт форматованого тексту, створеного зовнішнім редактором або вбудованим редактором в NeoBook.

4. Зручне додавання навігації по файловій системі і система управління вкладеними меню (наприклад, для фото-браузера або відео-галереї), для чого спочатку грунтовно заточений користувальницький інтерфейс, включаючи: кнопки, прапорці, радіо-кнопки, текстові області входу (з перевіркою правильності), списки, поля зі списком, медіа плеєри, таймери.

5. Зручний запуск і керування анімаційними GIF-зображеннями та Flash-заставками.

6. Динамічне відображення сайтів і живого інтернет-змісту у Вашому додатку. Тобто, інакше кажучи, – дуже просто реалізована можливість безшовної інтеграції сайтів (web-сторінок ) і інтернет-сервісів в вашу програму.

7. Є можливість створити і відправляти поштові повідомлення безпосередньо з програми.

8. Досить потужний вбудований редактор тексту, який дозволяє підготувати і відформатувати текст з таблицями, закладками і гіпертекстовими командами.

9. Є власна інтегрована мова для створення сценарію. Включає умовні затвердження, прокрутку, операції по введенню-виводу файлу, обробку тексту тощо. Що цікаво, навіть тут є вибір: команди сценарію можуть бути введені вручну досвідченими користувачами або вибрані зі списку і додані в інтерактивному режимі, проходячи через серію меню-опитувань за типом візарду.

10. Красиві графічні ефекти переходу між екранами: змиття, розпадання, переплетення тощо.

11. Вбудовані можливості по створенню своїх власних мультиплікацій.

12. Запуск зовнішніх Windows або DOS програм, включаючи інші зібрані додатки NeoBook.

13. Програмування натиснення клавіш і клацань миші в інших (сторонніх) додатках Windows, що дає можливість не тільки запускати якісь зовнішні додатки-супутники, а й дистанційно керувати ними. Типовий приклад: ви можете реалізувати автоматизовану покрокову установку якогось додатка, попутно навчаючи і пояснюючи процес його установки. Якщо раніше подібні речі було прийнято просто знімати на відео, то тепер розгортання будь-кого додатки можна проводити буквально на очах користувача в реальних робочих умовах, при цьому забезпечуючи його гідний інформаційно-методичний супровід.

14. Можливість використання свого улюбленого текстового редактора, редактора мультиплікації або можливість створити мультик безпосередньо в NeoBook, щоб редагувати текст, зображення, аудіо та кліпи мультиплікації в єдиному інтерфейсі.

15. Величезний плюс програми – це можливість збільшити функціональні можливості NeoBook через зовнішні плагіни (plug-in – підключати. Додаток, незалежно компільований програмний модуль, що динамічно підключається до основної програми, призначений для розширення або використання її можливостей), яких написано вже досить багато.

16. Забезпечуються можливості тесту, налагодження та перевірки орфографії проектів, не виходячи з середовища NeoBook.

17. Повноцінний компілятор NeoBook для складання проектів у 32-бітові додатки Windows (.Exe), екранні заставки Windows (.Scr), додатки системи Windows або управління web-браузера (Plug-In/ActiveX (.Ocx)). Зібрані додатки після цього стають повністю самостійними і повноцінними додатками.

18. Можливість створення професійної установки/інсталяції для додатків, що підтримують стиснення і безліч налаштувань.

В якості хороших стартових ресурсів для знайомства з можливостями програми і перших кроків у її освоєнні рекомендуємо два російськомовних форуми: NeoBooker.ru Русский Форум і Уроки NeoBook.

 








Дата добавления: 2015-09-28; просмотров: 846;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.006 сек.