Файлові системи найближчого майбутнього

 

У травні 2011 року, в доповіді Майкла Рубіна (Michael Rubin), що займається системами зберігання даних в Google, пролунав докладний порівняльний огляд сучасних файлових систем, в якому, окрім перерахування їх переваг і недоліків, були дані і деякі прогнози про майбутній розвиток і потребах інформаційної індустрії в цій сфері. Зокрема, була розглянута здатність існуючих файлових систем (ФС) адаптуватися до викликів вже найближчого майбутнього, у зв'язку з чим, із усіх були виділені чотири провідні файлові системи «нової школи», які були спроектовані з урахуванням задоволення найвимогливіших вимог і запитів.

Серед усіх розглянутих варіантів були ретельно відібрані кращі претенденти, які вже сьогодні (або в найближчому майбутньому) зможуть стати успішним рішенням для великих інформаційних сховищ. Сьогодні ми розглянемо і порівняємо основні плюси і мінуси кожного з цих чотирьох претендентів, щоб допомогти зробити вибір файлової системи майбутнього.

Але перед тим як ми ознайомимося з меню найбільш перспективних файлових систем найближчого майбутнього за версією експертів Google, спробуємо визначитися і розповісти, що має на увазі Google, коли говорить, що ми входимо в нову стадію розвитку ІТ – «Епоху Великих Даних».








Дата добавления: 2015-09-28; просмотров: 757;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.