ПризначенняWinDev

WinDev являє собою інтегроване середовище розробки (IDE) з мовою п'ятого покоління (5GL), вперше опубліковане французьською компаніею PC SOFT в 1993 році. Це середовище використовує 5GL мову програмування, відому як WLanguage. Інструмент дозволяє використовувати заздалегідь певні набори стандартних форм і алгоритмів, які будуть використовуватися в автоматичному режимі для створення додатків (RAD).

Вихідний код попередньо прекомпілюється та інтерпретується під час виконання, як Visual Basic, Java або C#. Це робить виконувану програму незалежною від операційної системи і дозволяє динамічну компіляцію, а також миттєве тестування в процесі розробки. WinDev був спочатку задуманий як CASE інструмент для написання програм для Windows. Починаючи з версії 16 (нині 17, 18 версії, 2012 р.), WinDev може бути використаний для написання споріднених для Linux і Mac додатків.

WinDev це середовище розробки, яке спрямоване на швидку розробку (в 10 разів швидше, ніж традиційні середовища), орієнтованих на дані додатків. Його інтегрований набір редакторів дозволяє розробляти прототипи, які потім можуть бути перетворені на повноцінні додатки. WinDev може генерувати програми в Java поряд зі стандартними додатками або додатки для .NET платформи. Він підтримує процедурні, а також об'єктно-орієнтовані парадигми програмування.

Продукція компанії PC SOFT, WebDev і WinDev Mobile, використовує одні й ті самі концепції, а також базується на одній мові програмування (WLanguage). Вони відповідно використовуються для створення додатків, веб-сайтів і додатків для мобільних пристроїв (смартфони, КПК, таблетки, промислові пристрої тощо). Той же вихідний код може бути використаний для створення додатків, які будуть працювати на різних платформах (Windows, Linux, Android, IOS, Windows Mobile, Windows Phone тощо).

WinDev пропонує ряд контрольних центрів, де розробники можуть керувати вихідним кодом (check-in/checkout, управління версіями), відстеженням помилок, встановленням QA тестів, і так далі.

З WinDev моделювання баз даних дуже легке. Ви можете створити "MERISE" аналіз (LDM та CDM), не знаючи MERISE (універсальна методологія моделювання в області розробки інформаційних систем) і "UML" модель, не знаючи UML! WinDev технологія дійсно революційна: він наочно представляє організацію даних і процесів. Завдяки WinDev, будь-який розробник може автоматично створювати MERISE або UML аналіз.

WinDev постачається з власною інтегрованою СУБД, HyperFileSQL, але також підтримує більшість комерційних баз даних через ODBC, OLE DB або через рідний доступ. Найбільш поширеними є:

1. AS/400, Access, Sybase, Informix, ...

2. DB2, Oracle, SQL Server, MySQL, Xbase, ...

3. Будь-які бази даних, доступні в SQL мовою в Windows.

4. Текстовий (ASCII файли).

Потужний механізм бази даних HyperFileSQL доступний в клієнтській, мережний версії і в Клієнт-серверної версії.

Зв'язок зі сторонніми базами даних або файловими системами (XML, Oracle, SQL Server, MySQL, Access, DB2, Informix та інші) набагато простіший. При описі бази даних треба просто перемістити цей опис від сервера до даних і в Редакторі моделі вказати обрані таблиці. Якщо структура імпортованих баз даних розвивається, то WinDev виявляє це і пропонує модифікувати програму та аналіз даних!

WinDev підтримує .NET технологію. WinDev створює файли до виконання, а також класи, які можуть бути використаними іншими .NET мовами (наприклад, asp.Net). WinDev знає, як використовувати класи, які створені іншими мовами, і може включати .​​Net управління в WinDev вікна.

WinDev автоматично підтримує зображення, звук, відео з дійсно дивовижною силою і простотою. Підтримка всіх стандартних форматів без необхідності чогось кодувати.

Як правило, якість і безпека програм залежить від багатьох параметрів: Складність або простота у використанні мови, складність або інтуїтивність навколишнього середовища, потрібно чи не потрібно використовувати стороннє програмне забезпечення тощо. Автоматизована фаза тесту тільки одна з фаз, щоб забезпечити високу якість вашого програмного забезпечення. WebDev також пропонує регресивне тестування, юніт-тести, тести інтеграції і стрес-тести. Просто велика економія ваших дій, тестові сценарії створюються і можуть бути відтворені пізніше.

WinDev включає в себе Аналізатор і Генератор програмної документації як частина продукту. Повна документація створюється в один клік по реверсивному аналізу вашого проекту і може бути змінена в будь-який час, і завжди буде сучасною. Цей генератор документації допоможе вам заощадити багато днів.

"Software Infrastructure Supervisor" ("Супервізор Програмного Забезпечення Інфраструктури", SIS) дозволяє відслідковувати стан вашої Інформаційної системи. SIS тримає вас у курсі про використання користувачами ваших додатків. SIS автоматично виконує аудити безпеки, щоб попередити вас про потенційні проблеми: різні версії однієї програми у використанні, не оптимізовані дані на сервері, доступ до даних, розташованим на незвичайних серверах тощо. Інфраструктура Supervisor дозволяє збільшити розмір і швидкість вашої мережі.

Створення звітів з WinDev є легким або через кодування або за допомогою Генератора звітів. Підтримується PDF стандарт, а також у якості фону сторінки: штрих-, бар-, QR-коди, етикетки, і все, що вам потрібно! І можна поширювати сам Генератор звітів безкоштовно з додатками.

WinDev поставляється с генератором допомоги в "HLP" і "CHM" форматах. Цей генератор дозволяє забезпечити професійну допомогу з додатком, яка покращить користувачам ефективність роботи. За запитом WinDev також вставляє "?" в меню вашої програми, яке містить посилання на довідкові системи, покажчики до списку всіх нових функцій, параметри резервного копіювання тощо.

WinDev пропонує інноваційні та потужні рішення для підтримки іноземних мов (Західні набори символів, nonWestern набори символів-Unicode UTF8-). Для програми, яка орієнтована на Північно-Американський континент, англійська, іспанська та французька мови, а там вже нові країни такі як: Китай, Росія та інші.

 

МАКСИМАЛЬНИЙ ПОТЕНЦІАЛ БД
Columns per table Index per table Rows per table Size of a table Size of a row Size of a column 65,535 65,535 329 millions of billions 4 millions of tera 2 Go 65,535 bytes

 

 








Дата добавления: 2015-09-28; просмотров: 975;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.