Створення проекту в Microsoft Visual Studio LightSwitch

Створити проект в LightSwitch просто. Незважаючи на те, що в багатьох випадках Вам навіть не доведеться писати код, все одно заздалегідь потрібно буде вибрати мову програмування за замовченням. Вибір мови програмування, Visual C# або Visual Basic, є єдиним рішенням, яке має бути прийнято заздалегідь при створенні нового проекту LightSwitch. Логічно проекти LightSwitch завжди розділені на три рівні і використовують кращі практики та шаблони n-рівневих додатків, а також такі популярні технології .NET, як Entity Framework, Silverlight. LightSwitch включає найрізноманітніші шаблони, крім того, безліч шаблонів доступні для скачування в Інтернеті.

Спрощення розробки. Система LightSwitch є гранично простою і зрозумілою, але при цьому потужним середовищем розробки, яке дозволяє розробникам незалежно від їх рівня підготовки створювати бездоганні зручні у використанні бізнес-додатки. Використовуючи можливості проектування користувальницьких інтерфейсів та інструменти розробки Visual Studio LightSwitch, можна дуже швидко створювати користувацькі додатки, які за якістю та зовнішнім виглядом нічим не відрізняються від готових комерційних рішень.

Скорочення часу отримання готового рішення.LightSwitch істотно скорочує час створення користувацького додатка, в роботі якого враховується взаємодія з існуючими додатками, застарілими системами та веб-сервісами. LightSwitch автоматично формує весь типовий код, дозволяючи зосередитися на розробці спеціальної логіки, яка і відрізняє даний конкретний додаток.

Гнучкість сьогодні і завтра.LightSwitch забезпечує створення працездатних масштабованих додатків, що повністю відповідають поточним вимогам, і при цьому залишає можливість вибору технологій і зміни бізнес-опцій згодом. Використання LightSwitch дозволяє вільно взаємодіяти з існуючими системами управління даними та веб-сервісами, вибирати з широкого діапазону варіантів розміщення і розгортання –навіть додавати плагіни сторонніх виробників у разі потреби при зміні вимог.

Проблеми, які допомагає вирішити Visual Studio LightSwitch.Організації хочуть вирішувати бізнес-завдання за допомогою додатків, що володіють достатньою гнучкістю і масштабованістю, щоб виконувати свої функції в умовах змінн вимог. Але не завжди для створення таких додатків є необхідні час і ресурси. LightSwitch відповідає цим вимогами, у чому можна переконатися в наступному розділі.








Дата добавления: 2015-09-28; просмотров: 976;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.