Дванадцять основних переваг LightSwitch

1. Створення бізнес-додатків, дизайн який ні в чому не поступається додаткам професійних дизайнерів.Visual Studio LightSwitch поставляється з розширеним набором оболонок додатків, які забезпечать створювати користувачем додатки, що мають звичний зовнішній вигляд популярного ПЗ Майкрософт.

2. Створення більш якісних додатків в більш стислі терміни.LightSwitch включає шаблони для самих популярних типів бізнес-додатків, також пропонуються вбудовані типи даних для часто використовуваних полів (атрибутів), які часто використовуються, таких як номери телефонів та адреси електронної пошти.

3. Спрощення розробки.Гранично просте та зрозуміле середовище розробки LightSwitch спрощує процес розробки і забезпечує допомогу, коли це потрібно, відображаючи інструменти відповідно поточному завданню. У цьому середовищі необхідні інструменти доступні тоді, коли вони потрібні.

У сучасних бізнес-додатках повинні підтримуватися такі можливості, як пошук, сортування, упорядкування сітки і експорт даних. Додатки LightSwitch створюються з уже вбудованими цими та багатьма іншими функціями. Крім того, є вбудованими типові операції з даними, такі як додавання, оновлення, збереження та вилучення, а також базова логіка перевірки даних.

4. Сутності даних та екрани.LightSwitch спрощує розробку бізнес-додатків за допомогою сутностей даних та екранів. Сутності даних, або таблиці, є способом представлення даних у LightSwitch. Сутності даних створюються за допомогою вбудованої бази даних програми або за допомогою імпорту даних із зовнішньої бази даних, списку SharePoint або іншого джерела даних. Між сутностями можна створювати відносини, навіть якщо їх джерела даних різні. Можна також створювати запити до даних з використанням графічного конструктора і при необхідності доопрацьовувати їх, змінюючи код.

Екрани, або форми, є способом відображення даних у LightSwitch. Екрани створюються на основі попередньо визначених шаблонів. Щоб прив'язати дані до екрану, достатньо вказати сутності або запити, які слід відобразити. Після створення екрану можна змінити його зовнішній вигляд в конструкторі; при цьому написання коду не потрібно.

5. Можливість зміни програми відповідно мінливих бізнес-вимог.Вбудовані шаблони і компоненти LightSwitch є абсолютно розширюваними, завдяки чому вводити додаткові можливості у додатки швидко і просто. Всі проекти LightSwitch створюються із застосуванням Silverlight і .NET Framework, та рекомендованих шаблонів проектування, охоплюючи шаблон model-view-controller. Це забезпечує вертикальну масштабованість програми LightSwitch і можливість його доопрацювання за допомогою Visual Basic або ж Visual C# (С++, Fortran 90 – LightSwitch 2012).

6. Швидке введення можливостей, що полегшують роботу користувачів.Додатки LightSwitch підтримують експорт даних в Microsoft Office Excel для спрощення їх спільного використання та формування звітів, не вимагаючи ніяких додаткових зусиль з боку розробника. Використання асинхронних процедур завантаження даних, що надаються LightSwitch, дозволить створювати додатки, які зберігають працездатність під час завантаження даних.

7. Простота додавання потужних можливостей аутентифікації.Вбудовані моделі аутентифікації спрощують завдання з надання різних рівнів доступу та авторизації різним користувачам. LightSwitch автоматично створює консоль адміністрування, забезпечуючи адміністратору простий і інтуїтивно зрозумілий інструмент завдання ролей і прав доступу користувачів.

8. Створення користувацького додатка відповідно стилю ведення бізнесу.Створюваний додаток повинен робити саме те, для чого він призначений. LightSwitch дозволяє створювати для користувача бізнес-логіку та правила, унікальні для конкретного застосування і користувальницької аудиторії. LightSwitch спрощує завдання по збору, аналізу та повторному використанню відомостей з найрізноманітніших джерел даних, включаючи Microsoft SQL Server, Microsoft SQL Azure, Microsoft SharePoint, Oracle та інших баз даних сторонніх виробників, допомагаючи використовувати бізнес-відомості з максимальною ефективністю.

9. Налаштування за допомогою розширень.У LightSwitch включені користувацькі розширення, такі як бізнес-орієнтовані типи даних Money і Phone Number. Розширення компоновки Picture та Text забезпечують нові можливості подання даних на екрані. За допомогою розширень оболонки і розширень теми можна змінювати зовнішній вигляд і поведінку програми, змінюючи лише один параметр.

У LightSwitch за допомогою розширень оболонки і розширень теми можна змінювати зовнішній вигляд програм, застосовуючи такі можливості розширень, як теми та елементи керування, що налаштовуються, або змінюючи макет за допомогою розширень оболонки. Щоб зменшити обсяг створюваного коду та спростити форматування в інтерфейсі, можна використовувати бізнес-типи, що налаштовуються.

10. Перевірка даних, тестування та розгортання.Базову перевірку в IDE можна виконувати, використовуючи обов'язкові поля та довжину рядків. Для більш складних перевірок, заснованих на бізнес-логіці, потрібно написання коду. Під час виконання на екранах використовується вбудований інтерфейс для виконання перевірки.

Щоб протестувати додаток, треба просто запустити його. Зміни користувцького інтерфейсу можна виконувати безпосередньо при виконанні додатків. За допомогою уособлення ролі при наявності дозволів налагодження можна перевірити параметри перевірки автентичності та авторизації. Готовий додаток можна розгорнути за допомогою моделі ClickOnce, яка дозволяє надалі виконувати автоматичне оновлення.

11. LightSwitch повністю сумісний з Visual Studio. LightSwitch вільно інтегрується з Visual Studio Professional, Premium або Ultimate, забезпечуючи кращі можливості цих двох середовищ розробки. У LightSwitch використовуються ті самі шаблони проектів, що і в Visual Studio Professional, що спрощує перенесення додатків у цю IDE. Якщо додаток досяг рівня, коли потрібно використовувати інструменти і можливості більш потужного середовища розробки, треба просто перейти в це більш потужне середовище.

12. Прискорення розгортання та оновлень.З Visual Studio LightSwitch можна створити один додаток, який може бути розгорнутий на настільних клієнтах, в Веб або в Хмарі. Вибір найбільш відповідного методу розгортання грунтується на тому, як і де користувачі будуть працювати з додатком.

 








Дата добавления: 2015-09-28; просмотров: 1060;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.007 сек.