Введення тексту графічного заголовка

Створення графічних заголовків вимагає практичних навиків художнього дизайну. Навчитися працювати з програмними засобами набагато простіше, ніж набути практичних навичок в такій специфічній області, як дизайн, користувачі, що тому починають, керуються наступним підходом:

• спочатку створюється будь-який художній об'єкт (без яких-небудь претензій до якості дизайну) — назвемо його базовим;

• потім базовий об'єкт редагують засобами програми (за відсутності художніх навиків прийнятні результати досягаються в результаті перебору великої кількості варіантів).

Перш ніж приступати до роботи, слід відкрити панель WordArt.Подальша робота проводиться за допомогою елементів управління цієї панелі. Текст майбутнього заголовка можна ввести двома різними способами: виділити будь-який фрагмент тексту в документі і використати його як заготівки або ввести текст уручну. І в тому і в іншому випадку треба використовувати кнопку Додати об'єкт WordArt. Якщо якийсь текст в документі був заздалегідь виділений, він буде переданий програмному засобу WordArt, а якщо текст виділений не був, буде надана можливість ввести його уручну.

Після клацання на кнопці Додати об'єкт WordArt відкривається діалогове вікно Колекція WordArt з палітрою стилів оформлення. На першому етапі можна прийняти будь-який стиль і створити базовий заголовок. Далі його можна змінити за допомогою редагування.

Вибраний стиль затверджується клацанням на кнопці ОК, після чого відкривається діалогове вікно Зміна тексту WordArt. В цьому вікні можна ввести текст заголовка, відредагувати його, задати гарнітуру, розмір і зображення шрифту. Вибрані параметри затверджуються клацанням на кнопці ОК, і об'єкт вставляється в документ.








Дата добавления: 2015-09-11; просмотров: 707;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.007 сек.