Процедура проведення торгів

На першому етапі замовник повідомляє про свій намір укласти угоду, при цьому складається документ «Пропозиція» або «Запрошення до торгів» і розробляється тендерна документація, що складається із двох частин: технічної й комерційної.

На дугому етапі претенденти, проаналізувавши тендерну документацію та оцінивши свої можливості на перемогу, формують та пподають замовникові свої пропозиції – оферти.

На третьому етапі визначається переможець торгів на основі проведення засідання тендерного комітету. Після засідання складається протокол тендерного комітету, у якому вказаний переможець, цей протокол не є скріпленням угоди.

Останній четвертий етап - проведення остаточних торгів, що закінчується формуванням документа «висновок контракту». Цей документ вже має юридичну силу і закріплює права переможця.

У складі тендерної документації, яка розсилається претендентам-підрядникам, міститься інформація про проведення торгів (місце, день, час відкриття й закриття), назва організації, яка їх проводить, основні техніко-економічні характеристики об`єкта, відомості про додаткову інформацію, яка цікавить замовника (строки будівництва об`єкта, умови платежу, внесення гарантійних застав), зазначено, у яких цінах має подаватися пропозиція в офертах.

Звичайний склад тендерної документації розділено на 2 частини:

1) загальну (загальні умови проведення торгів);

2) спеціальну (докладні техніко-економічні характеристики).

Рис. 1.6 Укладення ланцюгів труби біля залізничного насипу. Україна. Наприкінці 70-х рр.








Дата добавления: 2015-10-19; просмотров: 651;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.