Примикання під’їзних колій

10.6.1 Пункти примикання під’їзних колій промислових підприємств до залізниць загального користування мають забезпечувати:

- виконання єдиного технологічного процесу роботи станції примикання і під’їзної колії;

- широке впровадження принципу кооперованого транспортного обслуговування підприємств і комплексної механізації вантажних робіт;

- безперервність транспортного процесу на магістральному й промисловому транспорті, усунення зайвих стикових пунктів і прискорення доставки вантажів;

- підвищення продуктивності вагонів і локомотивів загальносітьового парку, що обертаються на під’їзних коліях промислових підприємств.

10.6.2 При проектуванні примикання під’їзних колій промислових підприємств до станцій загальної мережі питання обслуговування перевезень треба вирішувати залежно від місцевих умов і відповідно до техніко-економічних розрахунків.

При наявності в районі проектованого підприємства сортувальної станції загальної мережі треба перевіряти можливість і доцільність посилення цієї станції, для сортування вагонів на основних районах і заводських станціях підприємств і формування составів, що відправляються з них на зовнішню мережу.

10.6.3 У пунктах примикання під’їзних колій зі значним вантажообігом треба проектувати необхідний колійний розвиток відповідно до обсягу й характеру робіт.

Питання про місце й порядок виробництва приймально-здавальних операцій, підбору вагонів за пунктами вивантаження, а також, нагромадження й формування відправницьких маршрутів треба вирішувати в кожному випадку залежно від техніко-економічної доцільності. Приймально-здавальні операції, як правило, необхідно сполучати з технічними операціями.

Приймально-здавальні колії (парки) треба проектувати, як правило, з безпосереднім виходом на загальну залізничну мережу й на під’їзні колії промислового підприємства.

Передачу на під’їзні колії масових вантажів (вугілля, руди, коксу, вапняку, торфу і т.ін.), що прибувають на станцію примикання в маршрутах або окремих групах, необхідно передбачати без переробки на станції примикання й, по можливості, без розподілу состава на частини.

10.6.4 Для приймання, розформування, добірки по групах і відправлення поїздів (передач) на під’їзних коліях, що належать великим промисловим підприємствам або об'єднаним транспортним господарствам, допускається проектувати окремі сортувальні станції.








Дата добавления: 2015-09-11; просмотров: 1090;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.