Пристрої для обслуговування рефрижераторного рухомого складу й пункти підготовки вагонів до перевезень

10.3.1 Для виконання деповського й поточного ремонту рефрижераторних поїздів, секцій автономних вагонів треба проектувати (за спеціальним замовленням) рефрижераторні депо їхньої приписки, розташовувані на дільничних, сортувальних або вантажних станціях у районах масового навантаження або вивантаження швидкопсувних вантажів.

У великих вузлах і на станціях масового навантаження або вивантаження швидкопсувних вантажів, а також на сортувальних станціях (за спеціальним замовленням) треба проектувати пункти екіпірування рефрижераторних поїздів і секцій. На двосторонніх сортувальних станціях такі пункти треба споруджувати роздільно для парного й непарного напрямків.

У вузлах, на дільничних станціях у районах навантаження або вивантаження швидкопсувних вантажів, на сортувальних станціях, розташованих на колії проходження транзитних навантажених і порожніх автономних рефрижераторних вагонів, треба проектувати пункти їхнього технічного обслуговування й ремонту (ПТО АРВ). При цьому обслуговування транзитних навантажених автономних рефрижераторних вагонів має бути забезпечене через кожні 24-30 год.

До складу пунктів екіпірування рефрижераторних поїздів і секцій, а також пунктів технічного обслуговування й ремонту автономних рефрижераторних вагонів мають входити службово-побутові й технічні будинки, екіпірувальні колії, сховища дизельного палива, змащення й холодоагентів, водопровідні, каналізаційні й електричні мережі й транспортувальні доріжки.

10.3.2 На підходах до районів масового навантаження вантажів (вугілля, торфу, руди й ін.) треба проектувати пункти підготовки вагонів до перевезень, а також для їх поточного ремонту.








Дата добавления: 2015-09-11; просмотров: 875;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.005 сек.