Попереднім розкладанням конструкцій

 

Стійкість перших двох змонтованихферм абобалок забезпечуєть розгалками, що закріплені за верхній пояс ферми та спеціально встановлені якоря або монтажні петлі фундаментів.Для ферм прольотом 18 та 24 м ставлять дві пари розгалок, а для ферм прольотом 30 м - три пари(в середині та в чвертяхпрольоту).Розпірки ставлять почи-наючи з третьої по ходу монтажа ферми.Частіше всього по одній розпірці установлю-ють при прольоті 18 м і по дві - при прольотах 24 та 30 м в 1/3 прольоту.Розгалки та розпірки знімають по мірі установлення та приварення плит покриття.Мрнтаж плит покриття починають з установлення першої карнизної плити.Після укладання кожної плити її закладні деталі повиння бути привареними до заклкданих деталай верхнього поясуферм або балки не меньше ніж в трьох точках.При встановленні плит покриття монтажний кран розташовується в прольоті поза межами ячейки якумонтують через установлені крокв'яні конструкції (рис. )

Це викликає необхідність виносити точку підвішування крюка за змонтовану конс-трукцію(ферму, балку) на половину довжини плити.Тому монтаж плит покриття викрнується краном, стріла якого оснащена гуськом.

 

Плити покриття монтують від одного кінця ферми до другого, починаючи зі сторо-ни раніше змонтованого прольоту.

Після укладання кожної плити її закладні деталі повинні бути приварені до заклад-них деталей верхнього поясу ферми або балки не менше ніж в трьох точках.

 

 

 

 

Рисунок - Схеми монтажу елементів покриття

 

 








Дата добавления: 2015-08-14; просмотров: 694;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.