Графік складання форм звітності

 

Форми звітності Відповідальний Строк складання
Звіт про власний капітал Головний бухгалтер До 1.02. 200.. р.
Звіт про фінансові ре­зультати Заступник головного бухгалтера До 1 02. 200.. р.
Баланс підприємства Головний бухгалтер Теж саме
Звіт про рух грошових коштів Заступник головного бухгалтера До 1 02. 200.. р.
Примітки до фінансової звітності Теж саме До 3 02. 200.. р.

 

Роботи зі складання річної звітності поділяються на два етапи: 1) складання пробних («попередніх» та «проміжних») форм звітнос­ті на 1.01. наступного за звітним року; 2) складання уточнених за матеріалами інвентаризації форм звітності. Форми звітності спо­чатку заповнюють простим олівцем, а потім, після перевірки узго­дженості показників між формами звітності, заповнюють кулько­вою ручкою.

Для затвердження форм звітності власниками (засновниками) підприємства необхідно забезпечити їх розмноження у кількості екземплярів, необхідних для ознайомлення з їх змістом усіх корис­тувачів.

Організація подання річної звітності включає: копіювання форм звітності у кількості екземплярів, необхідних для подання усім користувачам; формування пакету звітності та його пред­ставлення користувачам. На окремому аркуші складають перелік форм звітності, зазначають номер сторінки, на якій вони розта­шовані. Заповнені, підписані керівником і головним бухгалтером та затверджені власниками (засновниками) підприємства форми звітності брошурують та зшивають у спеціальні папки разом із пе­реліком. У терміни, визначені нормативними документами, звіт­ність подають користувачам.

 








Дата добавления: 2015-10-09; просмотров: 881;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.