V офісну частину – станцію менеджера.

Станція офіціанта/бармена (Waiter Station) призначена для__________

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________. Зареєстроване замовлення автоматично роздруковується на кухонних принтерах. Кухар (бармен) одержує докладну інформацію про замовлені страви, терміни і форми приготування. Кожна страва роздруковується саме в тому підрозділі (барі), де вона виготовляється.

Станцію касира (Cashier Station) використовують для_______________

________________________________________________. Для цього касирові досить сканувати штрих-код касового чека, що роздруковується на станції офіціанта в момент закриття рахунка.

 

 

 


Станцію менеджера (Manager Station)застосовують для повного керування системою (товарний облік, калькуляція, дисконтна система, кадровий облік, конфігурація меню, персоналу, клієнтів, залів, форм оплати, звітність та ін. ).

Системи автоматизації “Компас”, Б-52, “RKeeper” мають аналогічні функціональні можливості щодо управління бізнес-процесами в ресторанному господарстві.

 








Дата добавления: 2015-10-05; просмотров: 1155;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.