Примітка.

Згідно чинного законодавства в Україні додер­жан­ня стандартів не є обов’язковою справою для суб’єктів підприємницької ді­яль­­ності. Існуючі, та ті, що розробляються ДСТУ носять виключно рекомендаційно-інформаційний характер. Держава має право на­давати (або не надавати) певні преференції для суб’єк­тів, які дотримуються цих стандартів. На жаль (для енергозбереження) від­по­відний механізм заохочення до додержання ДСТУ суб’єктів ще не роз­роб­лено, але бажання розробити і втілити його у під­приємницьку діяльність суб’єктів економічної діяльності у орга­нів влади вже починає формуватися.

 

Взаємозв’язок енергозбереження і енергетичного аудиту.

Енергетичний аудит – є інструментом в руках фахівця, що дозволяє виявити на об’єкті енергозбереження технічні рішення, експлуатація яких збільшує його енергоспоживання і запропонувати технічні рішення, що ліквідують вузли ене­р­гетичної недосконалості на об’єкті.

Практична реалізація правильно збалан­со­ваних пропозицій енергетичного ау­диту підприємства гарантує одержання на підприємстві ефекту зменшення на­сам­перед, питомих витрат ПЕР на вироблення одиниці продукції та зменшення вит­рат коштів на його енергозабезпечення.

 








Дата добавления: 2015-09-18; просмотров: 514;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.006 сек.