Характеристика однорідних об’єктів.

Однорідні об’єкти розрізняються застосуванням в них одних і тих самих уніфікованих конструкцій при їх рівномірному розподілі, що дає змогу зводити такі об'єкти за однаковою, стабільною технологією. Однорідні об'єкти можуть мати однакові або неоднакові дільниці, розміри і обсяги робіт яких залежать від методів і послідовності зведення конструкцій. Однорідні об'єкти з однаковими за розмірами і об'ємами багаторазово повторюваними типовими секціями (дільницями) дають змогу організувати для їх зведення ритмічний об'єктний потік. До таких об'єктів можуть належати житлові і деякі цивільні будинки, і лінійні споруди (дороги, трубопроводи) тощо.

Однорідні об'єкти, в свою чергу, можуть бути однаковими і неоднаковими.

Однаковими об'єктами є більшість будинків павільйонної забудови.

До однорідних об'єктів з неоднаковими дільницями належать будинки, які навіть при повній уніфікації однотипних конструкцій не вдається розчленувати на дільниці, однакові за розмірами і обсягами робіт. Наприклад, на внутрішніх дільницях багато прольотних одноповерхових будинків немає зовнішніх обгороджувальних стін, монтаж основних конструкцій на деяких дільницях може бути обмежений лише монтажем елементів покриття, а колони попередньо встановлюються при проходженні крана на суміжних дільницях. При зведенні однорідних об'єктів з неоднаковими дільницями зберігається стабільна технологія проведення робіт, але тривалість виконання потоків різна.








Дата добавления: 2015-08-14; просмотров: 618;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.