Бак з порошково-вакуумною ізоляцією

Унікальний тепловий акумулятор ВТА/В-1 складається з двох різних за розмірами баків, в просторі між якими створено середній вакуум (0,1 мБар) і заповнений теплоізоляційним порошком (λ = 0.007-0,01 Вт/м∙к). Теплоаккумулятор виготовляється в об'ємах від2000 л, і більше (можливе виготовлення будь-яких об’ємів під замовлення).

Переваги моделі:

-Призначений для монтажу ззовні приміщень

-Теплові втрати до 10°C / Місяць

-До 10 разів краща теплоізоляція в порівнянні з аналогами

-Абсолютна вологостійкість ізоляції

-Довготривала акумуляція тепла

-Стабільне температурне розшарування теплоносія завдяки системі пошарового накопичення води

-Ідеальний для використання в парі з тепловим насосом або сонячним колектором

У порівнянні з класичними моделями теплоакумуляторів, ВТА/В-1 гарантує ефективнішу теплоакумуляцію за рахунок мінімальних теплових втрат. На рисунку показана теплопровідність порошково-вакуумної ізоляції (ПВІ) порівняно з мінеральною ватою і пенополіурітаном. ПВІ замінює собою до 100 см. традиційної пінополіуританової ізоляції. Теплопровідність ПВІ лежить в межах 0,007 - 0,01 W/m•K, тоді як теплопровідність мінеральної вати - 0,06 W/m•K, а пінополіуритану 0,04 W/m•K. Завдяки цьому тепловий акумулятор з порошково - вакуумною ізоляцією займатиме приблизно стільки ж місця, скільки традиційні моделі аналогічного об'єму.

Завдяки продуманій конструкції бака і подаючих патрубків забезпечується чітке теплове розшарування води На різних рівнях, що дозволяє більш ефективно здійснювати накопичення і розподіл теплової енергії в інженерних системах об'єкту.

Теплоакумулятор призначений для експлуатації як в приватному секторі (котеджі, багатоповерхові будівлі) так і для промислового використання.


 








Дата добавления: 2014-12-06; просмотров: 837;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.006 сек.