Тепловий акумулятор із чорної сталі

Теплові акумулятори з чорної сталі серії ВТА використовуються в поєднанні з різними джерелами теплопостачання (котли — твердопаливні, газові, електричні; сонячні колектори; теплові насоси) для акумулювання тепла і його використання на потреби опалення і ГВП. Конструкція теплоакумуляторів серії ВТА передбачає наявність теплообмінника з нержавіючої і чорної сталі, а також фланця і можливість встановлення ТЕНів.

Теплообмінник з нержавіючої сталі, який використовується у моделях ВТА-1, ВТА-2, конструктивно розташований у верхній частині баку і призначений для приготування води для ГВП.

Теплообмінник з чорної сталі, який використовується у моделях ВТА-1, ВТА-3, конструктивно розташований у нижній частині баку. Даний теплообмінник призначений для використання у поєднанні з сонячними колекторами або низькотемпературними системами нагріву.

Унікальністю ВТА-1-СОЛАР ПЛЮС являється збільшений теплообмінник з нержавіючої сталі, частина якого розташована безпосередньо у теплообміннику з чорної сталі. За рахунок такого розташування підвищується продуктивність теплообмінника для ГВП.

Відсутність теплообмінників у моделі ВТА-4 і ВТА-4-ЕКОНОМ робить їх ідеальними для використання в поєднанні з твердопаливними котлами. Теплоносій, нагрітий котлом, буде акумулюватись у теплоакумуляторі і надалі використовуватись для опалення. Відмінною рисою ВТА-4-ЕКОНОМ є спрощена конструкція, за рахунок мінімізації кількості приєднувальних патрубків і відсутності фланця, що зменшує вартість виробу.









Дата добавления: 2014-12-06; просмотров: 1134;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.006 сек.