Введение. Існуюча організаційно-штатна структура частини і підрозділів ФПЗ АК в цілому забезпечує виконання поставлених перед ними задач при умові підсилення їх

Існуюча організаційно-штатна структура частини і підрозділів ФПЗ АК в цілому забезпечує виконання поставлених перед ними задач при умові підсилення їх авіаційними пересувними засобами. Для забезпечення ФПЗ в АК є вузол ФПЗ (ВФПЗ), в з`єднаннях - станції ФПЗ.

Вузли ФПЗ є центрами прийому, обробки, сортування і доставки по призначенню усіх таємних і поштових відправлень. Для безпосереднього обслуговування штабів (частин, установ) фельд`єгерсько-поштовим зв`язком в складі вузла в ФПЗ є станції ФПЗ, які розгортаються на ПУ АК(КП, ЗКП, ТПУ).Із складу вузлів ФПЗ, крім станцій, виділяються обмінні пункти, призначені для ообміну (прийому і відправки) таємних і поштових відправлень від приписаних до них штабів, військових частин, які знаходяться на значній відстані від вузлів і станцій ФПЗ і не можуть обслуговуватись ними.Вузол ФПЗ АК має в своєму складі:

- відділ фельд`єгерського зв`язку;

- відділ поштового зв`язку;

- відділ сортування кореспонденції;

- три станції ФПЗ;

- роту забезпечення.

Із складу відділа поштового зв`язку можуть бути виділені три обмінних пункти. ВФПЗ АК розгортається в 2-3 км від КП АК. Станції, які входять до його складу, розгортаються на КП, ЗКП і ТПУ.

Станції ФПЗ пунктів управління АК є елементами вузлів зв`язку відповідних штабів. Вони виконують прийом таємних і поштових відправлень від управлінь (відділів, служб, штабів) і від приписаних до них частин (установ), а також прийом поштових відправлень від особового складу, обробку і доставку їх на вузли ФПЗ, до яких вони приписані.

Станції ФПЗ з`єднань мають в своєму складі: відділення фельд`єгерського зв`язку, відділення поштового зв'язку, відділення пересувних засобів зі штатними апаратними і пересувними засобами зв`язку.

Обмінні пункти ФПЗ є тимчасовими (первиними) елементами мережі ФПЗ АК. Їх склад залежить від виконуємих в тому чи іншому випадку задач. Сили і засоби обмінних пунктів виділяються із складу вузлів ФПЗ з таким розрахунком, щоб вони могли самостійно виконувати операції, зв`язані з обміном і направленням таємних і поштових відправлень.

Обмінні пункти рогортаються на вісі для забезпечення ФП зв`язком штабів (частин, установ), які знаходяться на значному віддалені від вузлів чи станцій ФПЗ і не можуть безпосередньо обслуговуватися ними.

Літаки і гелікоптери, які використовуються частинами і підрозділами ФПЗ в якості пересувних засобів зв`язку для доставки таємних і поштових відправлень, знаходяться в складі частин ПС АК і виділяються в необхідній кількості по замовленню (заявці) начальника військ зв`язку АК

 

Старший викладач

працівник ЗСУ В.В.ЧЕРКАС

 

Введение

 

В ассортименте предприятий общественного питания наряду с блюдами из мяса, рыбы, овощей большое место занимают мучные кондитерские изделия: пирожные, торты, печенье, пряники и др. Эти изделия отличаются большим разнообразием и высоким потребительскими свойствами.

Ни одно торжество, ни один праздник не обходятся без сладостей - тор­ты, пирожные, сдобные изделия придадут празднич­ность, торжественность любой встрече, любому ужину.

Русская кухня не знала многих современных видов кондитерского теста. Все пироги, ватруш­ки, кулебяки и прочие выпеченные изде­лия готовили из дрожжевого, пресного и сдобного те­ста, позднее — из песочного, заварного и слоеного. Самого понятия «торты» и «пирожные» не было.

Под пирожными понимали пирожки и прочую вы­печку. Вот, например, перечень пирожных, приве­денный В. Левшиным и С. Друковцевым: «Четвертая подача, содержащая пирожные, каши и прочее: пирог круглый с курицей и яйцом, пироги: сладкий, блин­чатый, подовый, печерский, пирожки карасики, с яйцами; оладьи, блины, блинцы, караваи, пряженцы, сочни, крупеники, лапшевники, ватрушки и т.д.». Только в конце 18 - начале 19 вв. иностранные кондитеры стали готовить у нас бисквитное, миндальное, сахарно-белковое и другие виды тес­та, которые и послужили основой для приготовления пирожных в новом понимании слова. Этим объясня­ется иностранное происхождение названий многих кон­дитерских изделий: эклер — от французского «блеск», суфле — «воздушное», крем — «сливки», меренги — от названия немецкого города Меренген, сварен — по име­ни французского кондитера, и т.д.

В настоящее время ассортимент сладких мучных изделий постоянно расширяется – совершенствуются технологии производства, появляются новые виды отделочных полуфабрикатов, изделий повышенной пищевой ценности; поэтому интерес к данной группе товаров не ослабевает, они по-прежнему остаются любимым лакомством россиян любого возраста.


1. ХАРАКТЕРИСТИКА








Дата добавления: 2014-12-18; просмотров: 1599;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.