Дії працівників, які беруть участь у службовому розслідуванні транспортних подій

Передача інформації про транспортні події і наступні дії працівників, які беруть участь в організації їх службового розслідування, здійснюються у відповідності з Інструкцією про порядок інформаційно-аналітичного забезпечення в Державній адміністрації залізничного транспорту України з питань надзвичайних подій та взаємодії з Міністерством транспорту України й іншими центральними органами виконавчої влади, наказом Укрзалізниці «Про оперативний штаб з ліквідації наслідків транспортних подій, стихійного лиха та інших надзвичайних ситуацій», а також Інструкцією з організації відбудовних робіт при ліквідації наслідків транспортних подій на залізницях України.

Про випадки транспортних подій зі значною перервою руху поїздів, загибеллю чи травмуванням пасажирів або втратою вантажу начальник залізниці доповідає генеральному директору Укрзалізниці негайно.

Про загибель і травмування пасажирів при транспортних подіях начальник залізниці, дирекції залізничних перевезень сповіщає Головне пасажирське управління Укрзалізниці.

Про транспортні події заступник начальника залізниці - головний ревізор з безпеки руху поїздів і автотранспорту в установленому порядку доповідає в Головне управління безпеки руху та екології Укрзалізниці.

Не пізніше як через 24 години з моменту катастрофи або аварії начальник дирекції залізничних перевезень, головний ревізор з безпеки руху поїздів і автотранспорту дільниці залізниці та прокурор спільно повідомляють телеграмою про обставини катастрофи або аварії Головне управління безпеки руху та екології Укрзалізниці, начальника залізниці, органи прокуратури України.








Дата добавления: 2014-12-18; просмотров: 1336;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.