Координати в програмі ARCHICAD.

В ArchiCAD працювати можна як в декартовій (Х-Y), так і в полярній системі координат (довжина - кут, він же напрямок).

При цьому координати можуть бути:

- абсолютними, тобто обумовленими відносно початку координат (нуля),

- відносними, тобто поточними, щоразу "прив'язувати" щодо проектованого Вами елемента.

Для перемикання між абсолютними і відносними координатами використовується кнопка на координатному табло. Коли кнопка натиснута, Ви працюєте у відносних координатах, а коли віджата - в абсолютних, тобто від нуля проекту.

Нові можливості ArchiCad

У версії ArchiCad 16 для всіх елементів BIM став доступний новий інструмент

· «Статус реконструкції». Серед статусів є, наприклад, такі, як - «новий», «існуючий», «буде зруйнований». З їх допомогою в роботі над реконструкціями з'явилася можливість для організації різного роду комбінацій поверхових планів.

· «Занурення в проект» Безліч аспектів, розглянутих при реконструкціях (екологічна доцільність, інженерія та інші), повністю знімаються з розгляду за рахунок застосування додатків до ArchiCAD 16, які забезпечують інтеграцію з технологією BIM. Вони застосовуються при перебудові повітроводів, водопостачання, при аналізі енергетичної ефективності будівлі та при аналізі відповідності проекту екологічним стандартам.

· «Різні типи планів»Це попередньо налаштовані стилі та типи планів, які відповідають стандартам оформлення різних країн. Більш того, ці типи і стилі, можливо, редагувати, щоб налаштувати, заточуючи ArchiCAD 16 спеціально під певний стандарт.

Лекция №6

ПРОГРАМНИЙ коплексArtlantis

План:

1. Вступ.

2. Можливості програми.

3. Особливості програми.

4. Інтерфейс.

5. Версії програми Artlantis.

 

У режимі сучасного будівництва та подання проектів - дуже важливу роль відіграє якісне представлення проекту. Тому важливо використовувати якісні візуалізатори і рендери для того, щоб красиво представити розроблений проект до замовника. Одним з таких визуализаторов є Graphisoft Artlantis.

Artlantis дозволяє здійснювати роботу з схемами з програм ArchiCAD і AutoCAD, що робить його універсальним візуалізатором, який підійде для роботи у будь-якому архітекторському бюро.

Graphisoft Artlantis - це програмне рішення для візуалізації, створення фотореалістичних тривимірних сцен, панорам та анімації, що дозволить якісно представити розроблений проект.

Розроблений спеціально для дизайнерів інтер'єру, архітекторів і будівельників, які потребують електронних зображень високої чіткості.

Artlantis працює в середовищах операційних систем Windows і Macintosh.








Дата добавления: 2016-02-02; просмотров: 1036;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.