Приклади розташування ліфтів

 

Ліфти для транспортування пожежних підрозділів (ЛТПП)

Ліфти для транспортування пожежних підрозділів можуть розташовуватися в групі з пасажирськими ліфтами, але в окремій шахті згідно з НАПБ Б.01.007 із виходом в окремий або загальний хол. Для шахти ЛТПП і окремого або загального ліфтового холу необхідно забезпечувати підпір зовнішнього повітря.

Приклади розташування ЛТПП в окремій шахті та із самостійним ліфтовим холом:

а) на основному посадковому поверсі біля зовнішньої стіни будинку;

б) на основному посадковому поверсі всередині будинку;

в) на інших поверхах всередині будинку.

1 - ЛТПП; 2 - ліфтовий хол ЛТПП; 3 - протипожежні двері (1-го типу) ліфтової шахти ЛТПП; 4 - огороджувальні конструкції ліфтової шахти ЛТПП (з межею вогнестійкості за пунктом 4.1.4 цих Правил); 5 - огороджувальні конструкції ліфтової шахти ЛТПП (з межею вогнестійкості за пунктом 4.1.3 цих Правил); 6 - протипожежні двері (2-го типу) ліфтового холу ЛТПП; 7 – зовнішня стіна будинку; 8 – вхід до ЛТПП; 9 – ділянка шляху евакуації (коридор, хол, фойє, вестибюль тощо); 10 – вхід до будинку; 11 – прохід від головного входу будинку до ЛТПП, який відокремлюється від суміжних приміщень огороджувальними конструкціями (з межею вогнестійкості за пунктом 4.1.3 цих Правил)

 








Дата добавления: 2015-12-08; просмотров: 2267;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.