Як подавати

Податкова декларація подається до органу ДПС за вибором платника податків (якщо інше не передбачено ПКУ) в один із таких способів:

– особисто платником податків або уповноваженою на це особою;

– надсилається поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення2;

– засобами електронного зв'язку в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису підзвітних осіб.


Платники податків, що належать до великих та середніх підприємств, подають податкові декларації до органу ДПС в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису підзвітних осіб (п. 49.4 ст. 49 ПКУ).

Визначення малих підприємств ми подали вище. Великими підприємствами,відповідно до ГКУ, визнаються підприємства, де середньооблікова чисельність працівників за звітний (фінансовий) рік перевищує 250 осіб, а обсяг валового доходу від реалізації продукції (робіт, послуг) за рік перевищує суму 100 млн. грн. Решта підприємств визнаються середніми.

Прийняття податкової декларації є обов'язком органу ДПС. У ході прийняття декларації податківці мають право перевіряти лише наявність та достовірність обов'язкових реквізитів. Решта інформації декларації при цьому перевірці не підлягає.








Дата добавления: 2015-09-29; просмотров: 578;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.