Субд Access

 

У СУБД MS Access підтримується реляційна модель даних, орієнтована на роботу з таблицями баз даних, формами, запитами, звітами, макросами, модулями.

Система управління базами даних Microsoft Access є 32-розрядною СУБД нового покоління, що входить до складу Microsoft Office і працює в середовищі Windows 98. Її запуск проводиться з ОС Windows вибором і запуском програми MS Access. Після запуску на екрані монітора з'являється вікно Microsoft Access.

 


 

Структура вікна відповідає прийнятим в ОС Windows правилам оформлення і складається з таких основних елементів:

• рядка заголовка, що містить кнопку виклику системного меню заголовка з ім'ям додатка, кнопки мінімізації («Свернуть»), максимізації («Развернуть») і закриття («Закрыть») вікна;

• рядка меню, що містить команди для виконання різних операцій;

• стандартної панелі інструментів, панелі інструментів для виконання робіт у кожному з режимів бази даних;

• робочого поля MS Access;

• рядка станів, в якому в разі готовності Access може прийняти команду користувача, про що видається повідомлення «Готово».

Головне меню MS Access має ієрархічну структуру і включає сім спадних меню другого рівня від меню Файлдо меню Окнота ?(рис. 10.6). Розглянемо команди меню, їхню структуру і призначення у порядку проходження.








Дата добавления: 2015-09-18; просмотров: 495;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.004 сек.