ПОБУДОВА ДОКУМЕНТА

 

2.1. Розділи повинні мати порядкові номери в межах усього документа (частина, книга), позначені арабськими цифрами без крапки і записані з абзацевого відступу. Підрозділи повинні мати нумерацію в межах кожного розділу. Номер підрозділу складається з номерів розділу і підрозділу, розділених крапкою. Наприкінці номера підрозділу крапки не ставляться. Розділи, як і підрозділи, можуть складатися з одного чи декількох пунктів.

2.2. Розділи, підрозділи повинні мати заголовки. Пункти, як правило, заголовків не мають.

Заголовки повинні чітко і коротко відбивати зміст розділів, підрозділів.

Заголовки розділів виконують виликими буквами.

Заголовки підрозділів варто виконувати з прописної букви без крапки наприкінці , не підкреслюючи. Переноси слів у заголовках не допускаються. Якщо заголовок складається з двох речень, їх розділяють крапкою.

Відстань між заголовком і текстом при виконанні документа машинописним способом повинне дорівнювати 3,4 інтервалам, при виконанні рукописним способом - 15 мм. Відстань між заголовками розділу і підрозділу - 2 інтервали, при виконанні рукописним способом -.8 мм.

2.3. Кожен розділ текстового документа рекомендується починати з нового аркуша (сторінки).

2.4. У документі (частині, книзі) великого- обсягу на першому (заголовному) аркуші і, при необхідності і на наступних - аркушах поміщають зміст, що включає номери і найменування розділів і підрозділів із указівкою номерів аркушів (сторінок).

Якщо документ разбитий на частини (книги), то наприкінці змісту першої частини (книги) перелічують позначення і найменування (при наявності) інших частин (книг). Зміст включають у загальну кількість аркушів даного документа (частини, книги).

Слово "Зміст" записують у вигляді заголовка (симетрично тексту) із виликої букви. Найменування, включені в зміст, записують малими літерами, починаючи з прописної букви.

2.5. Наприкінці текстового документа перед листом реєстрації змін допускається наводити список літератури, що була використана при його складанні .Виконання списку і посилання на нього в тексті - за ГОСТ 7.32-91 ЕСКД Список літератури включають у зміст документа.

 








Дата добавления: 2014-12-08; просмотров: 958;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.