Зразок звіту

Звіт

про проходження технологічної практики студентки

_____________________________________________

(назва навчального закладу)

___________курсу, _______групи________________

Спеціальності_________________________________

_____________________________________________

(прізвище, ім’я, по батькові)

Технологічну практику проходила в термін з______________________до______________

У________________________________________________________________________________ (назва аптеки/організації/підприємства, де проходила практику)

В аптеці для проходження практики створені належні умови. Праців­ники мають достатній стаж професійної діяльності, високий рівень фахової майстерності.

Протягом періоду проходження практики я мала змогу поглибити і розширити теоретичні знання з технології ліків, закріпити вміння і нави­чки з питань приготування рідких лікарських форм, набути нових знань з питань організації виробництва ліків в умовах аптеки, отримувати кон­сультації від працівників аптеки з різних питань організації роботи вза­галі.

Під час практики ознайомилася з адміністративно-господарською ді­яльністю аптеки (реквізитами, наявністю ліцензії на провадження гос­подарської діяльності; структурою, планом — схемою приміщень, сані­тарним станом і оснащенням робочих місць, обладнанням та устаткуван­ням; штатом аптеки); основними нормативними документами, які сто­суються виготовлення, випробування, маркування та зберігання лікар­ських засобів; закріпила й удосконалила набуті в навчальному закладі уміння та правила приготування ліків залежно від форми, способу прописування та фізико-хімічних властивостей інгредієнтів. Ознайоми­лася з роботою рецептурно-виробничого відділу і відділу запасів, відділу безрецептурного відпуску лікарських засобів (відповідно до мети і за­вдання практики).

Особливих труднощів за час проходження практики не відчула, однак окремі питання потребують уваги, зокрема, знання фармакологічних груп препаратів та умов їх зберігання, оформлення ліків до відпуску, психоло­гічні та мовленнєві особливості спілкування з відвідувачами аптеки.

Отримані на практиці знання допомогли мені виконати пошуково-до­слідницьку роботу на тему: “Сучасні допоміжні речовини у виробництві мазей, супозиторіїв“.

За час проходження практики отримала додаткові знання з асортимен­ту вітчизняних та імпортних лікарських препаратів, правил розміщення їх у матеріальних кімнатах за фармакологічними групами та формами ви­пуску.

Технологічна практика пройдена в повному обсязі відповідно до мето­дичних рекомендацій. Щоденник з технологічної практики оформлено вчасно без суттєвих зауважень методичного керівника (викладача) та ке­рівника аптеки.

Дата Підпис








Дата добавления: 2014-12-08; просмотров: 15057;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.003 сек.