ЧАСТИНИ

Зразки виконання елементів структурної частини подано у додатку Б (титульні сторінки, реферат, список літератури, вступ).

2.1 Титульна сторінка є першою сторінкою записки, яка розміщується без рамок і штампів і входить до загальної кількості сторінок (зразок виконання титульних сторінок курсової роботи, курсового проекту, випускної роботи бакалавра і дипломного проекту наведені у додатку Б).

2.2 Реферат містить короткий зміст роботи та призначений для ознайомлення із суттю матеріалу пояснювальної записки. Він повинен бути коротким, інформативним і містити відомості про обсяг записки, кількість розділів, кількість ілюстрацій, таблиць, додатків.

Реферат бажано виконувати трьома мовами: українською, російською та англійською.

2.3 Зміст включає: перелік умовних позначень, символів, одиниць, скорочень і термінів; вступ; послідовно перераховані найменування усіх розділів, підрозділів, пунктів (якщо вони мають заголовки) записки; висновки; додатки і номери сторінок, на яких уміщується початок матеріалу.

2.4 При необхідності перелік умовних позначень, символів, одиниць, скорочень і термінів розташовують безпосередньо перед списком літератури на новій сторінці. Незалежно від цього, при першій появі цих термінів у тексті записки наводять їх розшифровування.

 

 

3 ВИМОГИ ДО СТРУКТУРНИХ ЕЛЕМЕНТІВ ОСНОВНОЇ








Дата добавления: 2014-12-01; просмотров: 683;


Поиск по сайту:

При помощи поиска вы сможете найти нужную вам информацию.

Поделитесь с друзьями:

Если вам перенёс пользу информационный материал, или помог в учебе – поделитесь этим сайтом с друзьями и знакомыми.
helpiks.org - Хелпикс.Орг - 2014-2024 год. Материал сайта представляется для ознакомительного и учебного использования. | Поддержка
Генерация страницы за: 0.006 сек.